wopiekayey

Idag har jag fått min schema ändring :):) Så nu har jag anatomy, office aid och advanced quant reasoning.. vilket är typ problemlösning, matte. I office aid sitter du typ och gör ingenting, man hjälper till med förseningslappar och sådant men annars gör jag typ bara läxor. Jätteskönt! Så det ända riktigt svåra nu är historia... Jag försökte läsa ett kapitel i boken och jag förstod i princip vartannat ord, varför ska proffesorer alltid göra det så krångligt som möjligt?! skriv på engelska människa!
Men jag får väl prata med läraren och höra vad han säger.
Annars har det varit en bra dag, lika trött som vanligt och mycket läxor men det är väl bara att vänja sig.
Imorgon är det fotball game så vi ska ha på oss våra Dolls tröjor i skolan och sen så ska jag nog gå på matchen om jag hittar någon att gå med. Problemet är att typ alla mina kompisar  är med i danslaget och dom ska ju uppträda, vilket jag inte kommer göra förens om några veckor. Men nästa vecka kommer jag åka med dom och så iaf :D
Inte så mycket annat som händer nu så jag skriver säkert mer imorgon om jag har tid.
Byebye <3

I didn't fail, i just learned what not to do.

Kommentaren av min kära syster som jag tänkte svara på..
Hur långa är lektionerna?
Kan du inte lägga upp en bild på schemat? När börjar och slutar du? Hur verkar lärarna? :)<3

Okej, jag börjar klockan 7.30am varje morgon, och när klockan ringer första gången har du 2 min att ta dig till ditt klassrum. Sitter du inte i din bänk när andra klockan slutat ringa får du en tardy.. vilket innebär att du måste gå ner till kontoret och få en lapp att ta med till din lärare. 3 tardys och man får kvarsittning eller sparkle (hjälpa till att städa skolan typ). Lektionerna är 50 min var, vi har 5 min rast mellen varje och lunchen är 30 min.
En bild på schemat hade inte hjälpt så mkt för det är bara en pappersbit där det står:

1st period             D110          English IV
2nd period            FA              Choir            
osv osv
 
Dom flesta lärarna verkar helt okej hitills.. speciellt kör, dans och historialärarna. Dom är bäst :) Dom andra är lite halvbra.. Har inte fått ändra schemat idag heller så jag hoppas verkligen det går! Dom lovade ju faktiskt när jag skrev in mig att om jag hamnade i fel klasser var det bara att byta. Men vi får se, varje gång någon kommer in i klassrummet med en lapp så typ hoppar jag upp och ner i stolen men det har aldrig varit mitt namn på lappen än :( haha.

Men idag så var dagen ungefär som igår, fast jag var med och dansade sista perioden istället för att kolla på. Det var kul! Bussresan hem däremot är inte kul.. Massa omogna 15 åriga killar som skriker när man är trött efter en hel dag. Plus att det är minst 120 grader i den där bussen! no joke. Ska bli skönt när jag slipper den från och med nästa vecka!
Nu ska jag återgå till min matte.. vilket jag troligtvis ska byta också, vill inte spendera hela mitt år begraven i läxor om jag ändå inte får ut något av det! utom att ja lär mig saker men
 
 
Saknar dig sis<3

Over and out!  <3
 

HIGH SCHOOL

SÅ Igår var min första dag på highschool!
Mina dagar ser just nu ut såhär...

1 period: English IV
2 period: Choir
3 period: PE (idrott)
4 period: AP US History
5 period: AP Biology
6 period: Pre calc
7 period: Dance team practice

Men jag ska försöka byta både biologi och Idrott för att biologin är det tråkigaste jag någonsin gjort i hela mitt liv och Jag borde inte ha idrott eftersom jag har dans... vet inte riktigt hur studievägledaren tänkte där.
Igår iaf så började vi med att gå till vårat Advisory som var ett klassrum där dom delade ut massa papper och sånt. Fick hjälp av en tjej som heter Lydia som är med i danslaget att hitta och så. Sen fortsatte dagen med typ introduktioner på typ 20 min var i varje klass och ni som känner mig vet ju att jag inte är den mest högljudda och pratar med alla, men alla var jättetrevliga och intresserade av mig när dom fick veta att jag var utbytesstudent. Det var alltid någon som erbjöd sig att följa mig till min nästa lektion vilket var bra för hittar du inte är du körd. Vi har 5 min mellan varje klass och du hinner inte ens gå på toa eller något om du skulle behöva. Så det är praktiskt taget att knö sig fram så fort som möjligt mellan allt folk (och det är mycket folk!). Om du stannar upp i korridoren kommer det en polis fram och shasar bort dig så ni kan ju tänka er hur trångt det är om det är nödvändigt för att det inte ska bli kaos! Lunchen var ju ett annat av mina oromoment eftersom jag inte hade någon att sitta med, men som tur var hade lydia en kompis som hade samma lunch som mig så nu sitter jag med henne och några till :)

Idag gick jag det första jag gjorde till studievägledaren och fyllde i ett formulär för schema ändring så jag hoppas att hon kallar in mig snart för jag vill inte behöva göra alla prov i onödan! Ja juste, vi har 2 prov denna veckan och MASSA läxor. Så livet leker i amerika just nu!
Jag hoppas att mina värdföräldrar låter mig gå på fotbollsmatchen på fredag för det vore kul, men måste hitta en skjuts hem isåfall och det får ju inte vara vem som helst..
Men vi får se hur detta går och nu ska jag återgå till min matteläxa.. Fick en ny idag <3 Älskart! Kommer vara smart när jag kommer hem iaf!!

Juste! en till grej är att imorse första perioden precis när vi börjat lektionen så ropade dom ut i högtalaren att vi skulle ställa oss upp och sen så höll dom typ tal till usa och till texas, antar att man gör det varje morgon här, och avslutar med en tyst minut. Jag var lite förvirrad men nu vet jag iaf vad so´m händer!


Huvud entreen till min vackra skola.. haha
bye bye!

Sorry

Okej så jag har suttit med min matteläxa i typ 3h nu så jag måste verkligen sova! Jag skriver mer imorgon och hoppas ni håller ut tills dess!
Godnatt!!<3

The world of theater

Idag började jag och Adam dagen med en promenad, pratade om allt möjligt.. Inklusive alla mina regler, dom är väl okej. Sen så åkte vi mot Houston för att gå på den här teater saken :) Det var faktiskt riktigt kul, lite drygt med all väntetid men annars var det ganska awesome. Först så kollade vi på houston ballet, en 45 min show där dom visade snuttar ur olika baletter. Sen kollade vi på en annan show där kallade sig "the music box" eller nåt sånt dom sjöng sånger från olika musikaler, nog dom bästa sångrösterna jag hört live någonsin tror jag. Och sist så såg vi previews från olika musikaler som  peter pan, flashdance och massa andra som jag inte kännde igen namnet på. Det var en lång men rolig dag helt enkelt :)
IMORGON BÖRJAR JAG HIGHSHOOL!! Tror jag ska byta PE mot någon slags studyhall också om det går, visade sig att vi troligtvis har gympa utomhus i värmen och man har inte tid att duscha efter.. MYS
Så vi får se vad som händer!
 
 
En brittisk dam från någon teater.. vet inte vilken haha. Och något jag aldrig smakat förut, gott :)
Bussen som tog oss mellan de olika teatrarna, det finns MÅNGA här
 
                                                                   Moget Adam, moget.. Haha
Kunde ju sträckt upp mig lite bland alla dansare men.. nejnej
 
 
Dålig bild på bra sångare!

Nu ska jag försöka få lite sömn, Ska upp 05.40 imorgon.. Wihoo!
Nattinatt! <3

Happy birthday!!

Okej så idag har vi varit ute och shoppat, har köpt min ryggsäck som jag tjatat om.. och ett par träningsshorts för dansen i skolan :) Sen så åkte vi mot Houston för att jag skulle på Anouks födelsedagskalas (en annan utbytesstudent från Belgien). Som vanligt kom vi fram typ en timme för tidigt så det skutade med att vi dödade lite tid på wallgreens, vilket såklart slutar med att man köper godis. haha.
Men det var ett mysigt kalas med många andra utbytesstudenter och några volontärer. Kul att träffa några andra i samma sits :)
Imorgon ska vi till Theatre district vilket är ett ställe där dom visar snuttar ur olika musikaler, teatrar, baletter osv. Ska bli kul att se, kanske får träffa några kändisar vem vet! Och sen kanske vi förhoppningsvis hinner till poolen en sväng.

Här kommer massa bilder :D
Dom har verkligen jordnötssmör i allt här! Loving it <33
 
Jag och en tjej från norge                                      Mei från japan och en amerikansk tjej
      
I mitten: Jenny från sverige och två tjejer från Tyskland      Födelsedagsbarnet :D
 
En kille från frankrike och hans värdbror                         Anouk och Jennys värdsyster
 
 
   
Hon hade fått en sjöljungfru-fena, såg riktigt häftigt ut faktiskt
Alla utbytesstudenter
 
Nattinatt <3
 
 
 

Tralala

En gaska lugn dag har det varit, som vanligt. Men har inte suttit still hela dagen iaf, Var ute och sprang imorse, fixade jag mina naglar med dom där klistersakerna jag köpte, sen när jag blev uttråkad bestämde jag mig för att gå på en promenad... Helt själv(!) Haha, cara blev förvånad att jag hittade. Känner mig faktiskt ganska duktig (riktat till alla som någonsin mobbat mitt lokalsinne!!). Sen så åkte vi och åt middag på en cool restaurang, den var riktigt country med linedance och allt. Något nytt och spännande :)
Har kommit fram till att jag troligtvis behöver en ryggsäck ändå.. hur töntigt jag än tycker att det är, men om det är det man har här så!
Imorgon ska jag på ett födelsedagskalas till en annan utbytesstudent som jag aldrig träffat, hoppas det blir kul! Det är flera andra utbytesstudenter där så vi kommer ha saker att prata om i alla fall :)
Nu ska jag lägga mig i min sköna säng och kolla på tv<3

 

Lite fler egopics :D förut när jag var i mitt rum och tar kort hör jag cara "Are you taking pictures of yourself now again".. haha ja...
 
På restaurangen Fanns det jordnötter över allt... litterally. Och man slängde bara skalet på golvet när man åt dom.. Som sagt, annorlunda :)

Bye bye<3

Days goes by

Idag är det exakt 3 veckor sen jag kom hit, på vissa sätt känns det som att jag har bott här i flera månader och på andra sätt känns det som jag kom igår. Väldigt konstigt!
Idag har det inte hänt mkt alls, var på lunch, kom hem, sov, åt middag, kollade på Big brother (mina värdföräldrar har tydligen följt det i 14 år) och nu sitter jag här :)
Minst sagt en chill dag! Men dagarna går fort här och imorgon är det fredag igen och sen på måndag börjar SKOLAN!! Fett taggad, men fortfarande läskigt! I helgen ska vi iaf åka och kolla efter en ryggsäck.. Tydligen har folk det här, och om man ska få plats med alla böcker, gympa kläder och danskläder så kanske det behövs :)
 
Ready to go!
Typ det bästa man kan äta, ever!

Over and out <3
 

Late night thoughts

Finns inte så mkt att skriva om idag... Har varit hemma hela dagen, pratat med lite folk både hemifrån och här :) kollat på tv, kollat på youtube klipp på danslaget
 
https://www.youtube.com/watch?v=VhTBp54p7G0&feature=relmfu
https://www.youtube.com/watch?v=rABG-LTetOI
 
Några länkar om ni vill se :)
Men iaf, imoorgon ska vi på lunch med frun i det äldre paret vi åt middag med en annan dag så det ska bli kul att ha något att göra! 

Jag har kommit in i livsstilen ganska bra här tycker jag men man kan ju inte hjälpa att jämföra med vad man har där hemma.
Jag tror detta är en otroligt bra upplevelse och om det är någon som läser som funderar på att bli utbytesstudent säger jag bara GÖR DET! Detta har helt förändrat mitt sett att se på livet och på andra människor, och jag har bara varit här i 3 veckor! Tänk då vad mkt jag kommer veta om ett år.
Jag kommer ihåg på orienteringen innan jag åkte att alla sa att man lär sig så mycket om sig själv, och det enda jag tänkte var "Hoppas jag också gör det!". Det är verkligen ingen underdrift, visst är det jobbigt ibland... Till och med otroligt jobbigt ibland med hemlängtan, missförstånd, kulturkrockar osv men allt är värt det för att det är så jättespännade och nytt allt ihop! Och såklart finns det stunder som är helt underbara också! Jag blir rent utsagt förvånad över hur jag själv reagerar på vissa saker ibland så lärorikt är det absolut. Jag är säker på att allt kommer vara HELT annorlunda när skolan börjar eftersom man då kommer in i en lite mer vardaglig rutin, istället för att det typ är en semester. Vilket det känns som just nu.
Men hittills måste jag säga att det trots alla saker, eller mer pågrund av alla saker har varit underbart..
En sak jag verkligen tänkt på är att man inte vet vad man har förens man inte har det längre, det är dom små sakerna i livet som jag aldrig upskattat eller ens riktigt tänkt på förut som man saknar.
Men det jag saknar mest just nu är nog den hemlagade maten, och hembakat <3

Otroligt många skillnader om man jämför här och hemma:

- Allt här är större, spelar ingen roll vad man tar.. Portionerna, Affärerna, Människorna, finns fler saker att välja mellan osv.
- Folk är VÄLDIGT sociala här, alla pratar verkligen med alla
- Man är väldigt artig, Världen här består av tack, ursäkta mig och förlåt
- Svensk choklad är oslagbar
- Vädret.. VARMT
- Vet att jag skrivit det förut men folk är väldigt rättfram, man är  inte rädd för att säga vad man tycker! Fast det gäller bara bra saker, absolut inte förolämpningar
- Amerikaner vet förvånansvärt lite om världen runt omkring, Jag har lixom fått frågan om vi har sängar i sverige?! Vi är inte grottmänniskor som jagar vår mat med pilbåge och sover på en hög hö i en grotta direkt!

Ja.. Listan kan göras lång, men jag ska inte tråka ut er med det nu! :)
Det var dagens lilla djupa stund och nu ska jag kolla på en film :D Dom ska tydligen spreja hela staden med insektsmedel för att döda alla malariamyggor.. lagomt lugnande haha. Men det är ju bra att dom dödar dom iaf!

 Over and out <3
 

DULLES DOLLS

Sååååå, Idag började dagen som vanligt med en springtur och sen gick vi hem och gjorde oss iordning för att äta lunch med Caras kompis och hennes 3 döttrar. Vi gick till Cheescake faktory och åt det var gottgott. Hennes döttrar var otroligt söta och dem var förvånansvärt smarta.. Men iaf efter vi gjort det så gick vi i lite affärer och sen så åkte vi hem. Så väl hemma förberedde jag mig på ännu en hemmasittar kväll med inget att göra, och efter ett tag började jag prata lite med Emma på skype, Helt plötsligt får jag ett sms! 
I detta sms står det att om jag vill kan jag komma på uttagning till Dullas Danslag klockan 6.30pm... och då är klockan typ 5, och jag bara OMG och får lite panik och typ ringer runt till allt och alla för att få reda på vart osv. Cara ringer Adam som åker tidigare från jobbet och vi är iväg!! Asnervös och typ livrädd går jag in och det visar sig vara uttagning till Dulles Dolls junior team, så jag pratar lite med dansläraren och hon berättar att hon visste att jag är en senior och att jag gör en audition för det riktiga danslaget. Med dom lugnande orden (?!) går jag ut och vi sätter igång.  Det var faktiskt väldigt enkla rörelser och det fanns folk som uppenbarligen knappt tagit en enda danslektion i hela sina liv.. men det var kul och typ som en vanlig danslektion. Så efter allt är klart så säger Mrs Hayes att hon vill prata med oss en och en för att meddela om vi kom med och jag är först! Så när jag kommer in säger hon att JAG DEFINITIVT ÄR MED I DANSLAGET och att hon skickar papprena till studievägledaren direkt!!!!
SÅ NU ÄR JAG JÄTTEGLAD, hon visade mig lite på hennes mobil av vad seniors gör på tävlingar och sånt och dom är otroligt duktiga, men hon tror jag klarar av det så jag hoppas på det, jag är villig att lära mig :D

Men nu ska jag äta middag så vi hörs imorgon!! WIIHOOO!! :D:D


Saknar dig sötis <3
 

:D
Nu kan jag presentera mig själv som en "Doll"...

Over and out people!<3

I <3 Dance

Idag har det inte hänt så mycket roligt, Var ute på våran dagliga morgonjogg och sen har jag och Cara suttit hemma hela dagen.. Nu på kvällen åkte vi till en dansstudio för att jag skulle kolla om jag ville börja deras avancerade klass där, men det var typ 15-åringar som dansat i 5 år så det var inte riktigt något för mig :/ Vi ska åka in till en annan skola till helgen för att kolla om det finns något lite svårare eller så om det inte funkar med danslaget i skolan :) Vilket jag hoppas det gör!! men vi får se.

Och jag glömde skriva igår, Jag räddade en fågel från gatan :D heheh, den hade brutit benet och det jag gjorde i princip var att flytta på den (med handskar såklart) men ändå! Gårdagens goda gärning ;)


chillgrill


ett misslyckat hjärta på min frukostgröt.. haha
BYE <3

Thunderstorms

tjollahej tjollahopp!
Idag vaknade jag vid 3 av HÖGLJUDA åskdunder, Inte jättekul... men jag somnade om iaf och vaknade sen vid halv 10! skönt att sova lite för en gångs skull :) Har skypeat med min familj idag och med hanna och josef, 2 andra utbytesstudenter. När jag hade gjort det så åkte vi och åt brunch på The cheescake factory, vilket var gott och sen gick vi runt lite i centrum.. Tror faktiskt jag har ganska bra koll på åt vilket håll saker ligger nu iaf. Efter detta så tänkte vi åka till poolen men den var stängd eftersom det har regnat hela förmiddagen så vi åkte vidare mot ett annat ställe och till sist hamnade vi på en Old Navy outlet, jag hittade några fynd så det var kul!
Resten av dagen har vi varit hemma och slappat. Och med det avslutades denna helgen. Nu är det bara en vecka kvar av att inte göra mkt alls sen börjar mitt liv som en American teenager!

Under nästa veka ser Schemat ut ungefär såhär
- må, Kolla på en danslektion på kvällen
- ti, äta lunch med Caras  kompis och hennes 3 döttrar
- ons, Inget
- tors, Inget
- Fre, inget
- lör, Födelsedagsfest (?)
- sön, Poolen :D


Hittade detta, As coolt typ nagelack fast man klistrar på det :)
 
Byebye people <3

GO VIKINGS, CLASS OF 2013!!

Inte för att jag faktiskt får ta graduation men ändå, haha

Idag hände det mer spännande saker än det gjort sammanlagt genom hela veckan!
Okej, det började med att jag gick upp kl 6 (-.-) och gjorde mig i ordning för att åka mot skolan.. För det första var jag där typ en halvtimme för tidigt, vilker resulterade i att jag fick sitta där ensam med alla ledare (det var många ledare) Alla antingen juniors eller seniors. Men det var ändå lite bra för då fick jag träffa och prata lite med folk som troligtvis kommer bli mina klasskarater. Träffade head cheerleadern också, snacka om allt man förväntar sig! Hon gillade uppmärksamhet om jag säger så. Och cheerleaderna var faktiskt inte så imponerande som jag hade hoppats men jag såg ju bara lite. Men iaf, Det var lite drygt först men när dom delade in oss i mindre grupper blev det bättre. Vi satt och prata och lekte lite lekar i några timmar och sen visade dom runt oss på skolan. När alla var samlade pratade rektorn, Football captain, och alla olika föreningar och grupper. Jag pratade lite med Dullas Dolls som "danslaget" heter och en tjej ska höra av sig till mig om lite tider och så så kanske jag kan prova eller nåt, vi får se! Skulle vara awesome om dom hörde av sig, inte bara för dansen utan man får ju lite "gratis" kompisar då också. Bra sätt att socialisera sig :) Men nu känner jag en senior iaf, bättre än ingen. plus att jag säkert känner igen några och några kanske känner igen mig, förhoppningsvis! Så det känns bättre än innan :)
Efter det var klart så åkte vi till en ganska speciell restaurang, man satt 7 och 7 vid bord som runt en stor spis och kocken stod i mitten och lagade/lekte med maten. Var jättekul och maten var god, satt bredvid en annan 18 åring som tog graduation förra året och skulle till college nu, så det var trevligt sällskap och god mat, kan ju inte bli mkt bättre.
När vi hade ätit åkte vi til en äkta Country butik med alla möjliga Cowboy-boots,-hattar,-skjortor,-skärp osv man kan tänka sig. Och till sist så visste vi inte riktigt var vi skulle göra så vi tog en spontan tripp till Gocart banan och körde lite! Var väldigt små bilar men dom gick ganska fort iaf :D Kuligt!

Något nytt jag märkt idag är att folk är ganska rättfram av sig, speciellt ungdomar! folk är inte rädda för att säga vad dom tycker..
Inte på ett dåligt sätt dock, hittills har alla varit jättesnälla men man blir lite förvånad ibland!
 

Jonglera med knivar och saltkar kan man ju alltid göra!
 
En lök-vulkan/ ett lok :D
 


och nu precis innan vi åkte hem åkte vi förbi ett glass ställe där man fick ta för sig av joghurtglass, sorbet och mjukglass vilka smaker man ville och sen hälla på vilken topping man ville (typ strössel, krossad snickers eller krossade reeses buttercups... Vilket typ är det bästa som finns) Och så betalde man efter vikt :D

over and out! <3

Woopwoop

Imorgon är en spännande dag! Ska vara på skolan 8-12.15 och lyssna på massa typ information... sen visar dom förhoppningsvis runt lite också så jag inte är helt lost första dagen. Ska bli kul, Har väntat på att året ska börja på riktigt tillräckligt länge nu. Är troligtvis bara typ 9or där men kanske träffar några trevliga utbytesstudenter :)
Dagens schema såg ut ungefär som gårdagens, och dagen innan dess, och dagen innan dess.
Vakna, ut och springa, duscha, crascha i soffan/sängen, kolla på tv, kolla datorn, äta lunch, kolla på tv, få abstinens och hoppa runt lite och till sist kolla lite mer på tv. När Adam kom hem åkte vi till en mysig restaurang och åt middag, det var gott. Och nu sitter jag här! Vi funderar lite på att åka någon stans över jul, så det planeras för fullt men inget bestämmt än. Tydligen brukar dom inte göra något speciellt alls, så dom är jättetaggade och än så länge tycker jag att planerna verkar kanonkul :) Men vi får se vad som händer!

Lunchen bestod av kyckling och sourcream and onion Chips.. hmm
 
Utanför restaurangen
Nattinatti!! <3

Komsi komsi helgen!!

Ja, vad roar man sig med under dagarna i ett hus... Jag har målat naglarna, sprungit, kollat på Tvn, suttit vid datorn, kollat på tv, suttit vid datorn och kollat ännu mer på tv. Åt lite lunch någon stans där emellan också. Sen när Adam kom hem åt vi middag och sen kollade vi lite mer på tv.. haha.
Såååå det är vadd jag har gjort idag och morgondagen kommer nog se ungefär likadan ut!
Har facebook-at med  ganska många och man inser ju då och då hur bra man har det hemma och hur lite man upskattar vissa saker här i livet, men det är ju en bra insikt jag aldrig skulle fått om jag inte gjort detta, och det är ju nu snart som det spännande börjar! Nu kommer helgen snart och en vecka till av detta sen så smäller det :D
Har nog aldrig längtat till skolan på samma sätt som jag gör nu.


Here we go again, Det är bra att Cara är med för då kan ju inte jag heller ge upp lixom

med mina snygga rosa mjukisbyxor bakom!
 
<3
 
<3

<33

Typ som gott och blandat, fast i fulare förpackning :D

Over and out! <3

Looking forward to the weekend, weekend

Inte så mkt nytt idag, same same as yesterday! Var ute och sprang imorse, sen såg jag på en film.. åt kakor till lunch som jag bakade :D hehe Sen när Adam kom hem åt vi middag, Tacos, och efter det åkte vi till Target och handlade lite nödvändigheter . Min dag i ett nötskal.
Ser fram emot helgen för det är då det börjar hända saker. Tillexempel med skolan :) Cara har bland annat bestämt sig för att börja balett också.. Spännande! Vi får se hur länge det håller i sig, hon har lovat mig att inte ge upp när det börjar bli jobbigt, så we'll see.
Den här veckan har varit ganska långsam hittils men jag tror att det är bra ändå, lite avslappning innan allt drar igång. Har ju ingen bil/ någon med körkort umder dagarna och allt innom gångavstånd är shopping, men man får hålla sig sysselsatt :)
Vi gjorde ju så otroligt mycket förra veckan så det här är mer vardagsliv. Det är bra med familjen hittils men nu är jag ju tillbaka till att bara umgås med mina värdföräldrar igen, blir roligt att få lite andra att umgås med också! Jag är bland annat inbjuden till ett födelsedagskalas näst nästa helg till en annan utbytesstudent som bor i Houston, ska bli kul att träffa lite andra utbytesstudenter i närheten.


Inte för att skryta men enligt Cara dom bästa kakorna hon någonsin smakat ;)


Ready for Target

Starbucks är ett dagligt måste i den här familjen

Men nu är det sovdax så

nattinatt på er! <3
 

Friendly

tjolahopp!
Idag har varit en slapp dag, sov till typ 8 för att städerskorna skulle komma vid 9 :) Så det var bara att hoppa upp och plocka undan lite saker så dom skulle komma åt allt, blev riktigt bra faktiskt! Nu är det rent och snyggt. ett tag. 
Sen kollade jag lite på tv.. Supernatural och one tree hill<3 haha, finns typ samma serier här som hemma, fast  lite mer att välja mellan här. Min förklaring till alla som frågar är " Sverige har precis samma, fast mindre"  mindre till storlekar, mindre utbud, mindre allt. Det är inte nödvändigtvis sämre.. vem behöver 50 olika ketchup sorter att välja mellan lixom?!
Men ja, sen så har jag och Cara varit ute och gått en liten promenad, blir inte så långt om man inte vill svettas allt för mkt. Vi gick till ett annat dansställe och kollade lite men det första stället (dit vi ska på måndag och kolla på en class) såg bättre ut. Vi träffade också på min Cykelkompis, han som gav mig springtipps igår. Så vi stannade självklart och pratade lite mer med honom , träffade hans 10 åriga dotter också. Det var trevligt , ser honom kanske i morgon bitti igen när jag och Cara ska ut och springa igen, eller hon ska gå och jag springa.

Sen när Adam kom hem åt vi middag, och sen begav vi oss till Old Navy (klädaffär) och en glass"kiosk" där det fanns typ 40 olika smaker att välja mellan. Gottgott! Nu ska jag kolla på en av de 8 filmer dom tippsat mig om.. FILM-MARATON!! (nån annan dag)

Här kommer några suddiga bilder, haha


Rent hus<3

Mitt fina grannskap


 
Strut doppad i choklad och strössel med en skopa snickersglass och en skopa chocolate n' peanutbutter glass :D hehe

Bye guys <3

heheheej!

Life goes on over here.. Vi föestår varandra mer och mer, jag och mina värdföräldrar. Nu är det problem med att Cara tycker att grannen tar över rollen som min värd-mamma och har bett henne att hålla sig undan och dom vill inte att jag går över dit mer.. Känns lite konstigt att få sådana regler, känns som att jag är 12 år igen här borta! Men vi har iaf rett ut nu att det inte är att mina värdföräldrar vill att  jag ska vara med dom hela tiden utan att de kännde att grannarna trampar lite på deras tår. Vilket jag tyckte var skönt för att jag trodde att jag skulle behöva sitta i huset hela dagarna och aldrig träffa kompisar, dom började bli lite väl kontrollerande där att tag!
Vi får se hur det blir, hoppas det inte blir några mer problem med detta nu på ett tag. Är lite uttröttande.

Idag har jag i princip spenderat hela dagen hemma, imorse var jag och Cara ute. Hon speedwalkade och jag sprang några varv runt kvarteret vilket i princip är 1-1,5 mile så ungefär 2 km. Inte jättelångt men iaf något! Det är fett mycket jobbigare att springa här än hemma (inte för att det är något jag jätteofta gör men) på grund av luftfuktigheten, man får lixom inget riktigt syre på något sätt! Men skönt att röra på sig iaf, har jag inte gjort på länge. Sen så var vi hemma hela dagen, tog en jätteskön nap i en timme typ och sen när Adam kom hem åt vi middag. Efter allt detta åkte vi till SuperTarget och köpte lite skolmaterial och annat och sen åkte vi hem och kollade på Bunheads. Vilket är en rolig serie om Balettdansöser som dom har följt i typ flera år :)
Juste.. När jag var ute och sprang träffade jag en jättetrevlig man också som träningscyklade omkring, som sagt är folk översociala och vi började prata lite och han gav mig lite springtipps och så. Helt sjukt va man får veta saker om främligar fort här borta! jag menar jag pratade med honom i max 5 min och jag vet redan vart han bor, att han har fru och barn som bott här i 2,5 år, hur hans träningsprogram ser ut och har sett ut osv. osv. 

Kollade igenom min blogg lite förut också och såg att typ 90% av min blogg består av bilder, hehe men hoppas ni tycker det är roligt att se!
Bara för det har jag inga bilder från idag att lägga upp men ändå.




Time for bed!
Nattinatt <3

The Calm Before The Storm..

Jag såg precis Coyote ugly.. Väldigt bra film! Tyckte jag iaf. Idag har jag varit ensam hemma för första gången här, var skönt med lite egentid när man inte behöver bry sig eller anstränga sig för alla runt omkring! Jag har bakat kakor och testade också på Indisk dans i min grannes garage men det var inget för mig, jag och fyra 7 åringar som försöker lära oss termer på Indiska.. nja, men det var kul att testa! Sen gick jag över till grannen och spenderade lite tid där för att sen gå hem och äta middag. En lugn och skön dag!
Imorgon bitti ska jag faktiskt ut och springa och Cara ska "speedwalka" så vi får se hur det går i denna värmen.
Har testat äkta Penutbutter/jelly smörgås också, var jättegott och äter gröt till frukost vilket jag inte brukar tycka om men det är bättre än det supervita brödet :)
Imorse pratade jag lite på skype med min familj och fb med några andra kompisar, var kul att höra från folk och att få prata lite svenska! Senare pratade jag med Hanna, min kompis som är utbytesstudent i Iowa, och vi hade ju så klart mycket att prata om och jämföra. Hann inte med allt så vi får prata mer nån gång i veckan!

En annan sak jag inte är van vid här borta är att det låter så mycket på natten, herregud känns som jag är i New york eller något med alla bilar och ambulanser och hela köret som åker förbi mitt fönster!
Men nu ska jag försöka sova lite om jag ska orka upp tidigt och springa...

Finns inte så mycket att ta kort på när man i princip spenderar hela dagen i huset 
 

superduperjättegammal bild på hanabanana och mig <3
Lugnet förq stormen nu vet du, TAGGA HIGHSCHOOL!!

adios på er <3
 


All good again!

Nu är allt bra igen, var stelt efter bråket och pratade med Adam imorse, men jag tror alla fick ut det dom behövde så nu går vi vidare från det! Så vi hade middag med paret som hade hjälpt till som typ referenser för att få hit mig, var jättemysigt och dom var otroligt trevliga. Sen åkte vi in en stund till Sugarland Town Square och gick runt lite grand, fick mig ett par solglasögon :)
Efter detta åkte vi hem, det är alldeler för varmt och fuktigt för att gå runt utomhus! Och då skulle jag baka Chokolate chip cookies för att dom vet ttyp inte hur man bakar tydligen.. Men det visade sig att jag glömt receptet så jag hittade på lite själv, det blev ett spännande resultat, hehe. Inte äckliga iaf!

Nu ligger jag och tittar på tv, Friends :D
Det finns mkt annorlunda regler här måste jag säga! Typ att man inte får gå förbi personer i afffärer på vissa sätt som jag aldrig har tänkt på för att det typ är oförskämt, och värden här består av Tack, Sorry , Ursäkta osv! Och man ska säga "yes, sir" eller "yes mam", vilket känns jättekonstigt! Det är ganska många som är väldigt religiösa också, så man får tänka sig för innan man börjar äta. Får ju inte börja innan man bett bordsbön, för vissa familjer. Det är väldigt intressant! Allt är nya upplevelser.


NightyNight y'all

Kommentera om ni vill veta nåt, alltid kul :D
XOXO <3

Okey...

Igår var en lång dag, vi gjorde massa saker som att åka till stranden och hm och alla möjliga ställen, Det var mysigt! Sen på kvällen gick vi över till grannen, så det var en jättebra dag fram till dess Cara hade haft ett samtal om att hon inte tyckte jag upskattade dem tillräckligt så jag gjorde allt jag kunde och det gick bra fram tills kvällen då hon tog illa upp för något och det blev typ världens bråk.. Men Idag har vi kollat upp ett dansställe och varit vid en av poolerna som är gratis här!! Så nu ska vi göra oss i ordning för att gå ut och äta med ett gammalt par som tydligen hjälpte till för att få hit mig :)


  
Shaved Ice


 


Forrest Gump Café vid stranden

Vid Oyster Creek

?!




Så nu ska jag duscha!
BYEE <3

coming up...

Heej,
skriver om dagen imorgon bitti istället för blev så sent över hos grannen! Bara så ni vet att jag lever typ.
Nightinight!

OMG...

Alltså herregud, när man hör folk prata om allt drama som finns här tänkte jag iaf att det var lite överdrivet... Men jag skojjar inte, har hört mer drama under denna veckan än jag har under hela mitt liv! och jag har inte börjat skolan än..
Anyway... det märks att jag börjar vänja mig vid tiden för jag sover längre och längre, dom blev lite oroliga för att jag hade blivit sjuk eller något för att jag sov så länge och då väckte hom nig vid halv 9. Dom skulle se hur länge jag sover hemma! Igår kväll var vi hemma hos Trudy och Dan, (de nya grannarna) och hjälpte med lite färgval och sånt och så säger hon att hon har kläder hon inte använder så jag fick två par byxor, en klänning och helt nya springskor (märkesskor?!) Så jag var tacksam för det iaf!! och hon hade världens vackraste Balklänning hon hade haft en gång i london som jag får låna till någon av balerna, så det är redan fixat! plus att hon är makeup artist och hår-frisör/stylist... allt är packat och klart! :D
Idag var vi till den största gallerian i Usa tror jag det var, någont sådant, den var enorm iaf! Såg massa roliga affärer bland annat Dylan's Candybar, som var en av de största godisaffärer jag sett i hela mitt liv. GOOOTT!
Och så var vid något dom kallar "the waterwall" vilket i princip var jättehöga väggar i en trekvarts cirkel som det rann vatten ner för. Köpte en nyckelkedja och skrivblock till skolan, vilket bara var saker jag verkligen behöver! *stolt.
Sen gick vi över till trudys hus och åt middag och pratade lite, hon klippte mitt hår:) hade allmänt trevligt!

Den häftigaste saken hände idag på starbucks också! kan inte skriva exakt vad som hände här men det kan va en once in a lifetime opportunity, Vore jättecoolt.

Här kommer massamassa bildeeeeer :)


 
Adam bjöd på pedikyr också, väldigt snällt av honom :)

 
Den va stoooor
 
 


Oh yeeeah
 
Sötaste ungen i världshistorien

 

YEEEEEY!!

Idag var jag ju på registrering i skolan, var inte så läskigt som jag trodde! hehe. Men iaf så när vi hade pratat lite med en personal på skolan säger hon "Du ska gå i 11th grade, eller hur" (vilket är junior) och då säger jag, "ja, det är det vi skulle vilja prata lite med dig om, Jag har ju redan gått den årskursen hemma", "Jaha! men då ska du ju gå i 12th grade." Hokus pokus OCH JAG ÄR SENIOR! :D:D:D:D Fast jag får inte ta graduation, men det hade jag inte räknat med ändå. Får ju göra allt annat! Vi hade typ förberett massa argument, och skulle verkligen kämpa för det och så går det så enkelt. Då blev jag glad iaf!
Sen efter det åkte vi till en resturang och åt lunch/middag.. Dom äter bara 2 måltider om dagen.. Vilken var jättehäftig med massa olika rum och sen satt vi vid ett bord i köket och åt, det var annorlunda.
Och sen åkte vi till ett litet shopping centrum för jag fick reda på skolans dresscode.. Det är typ byxor/ kjolar måste gå ner till knäna och du får inte visa axlar?! Såååå, jag har inga kjolar eller shorts som går ner till knäna och det är waay to varmt att gå i långbyxor! Men jag ska inte shoppa så mkt mer nu, köpte ett par boots och ett par långa shorts :) men räknade ihop hur mycket jag handlat för på en vecka... allt inräknat och det var alllllllllldeles för mkt... inte bra! Måste ju ha råd med allt annat vi ska göra! typ goocart och vi kanska ska gå till en shooting range, ascoolt!!
kom precis hem iaf och nu ska vi väll bara slappa tror jag. Ska tillbaka till skolan den 18e på något som heter Fishcamp.. det är för alla som gått ut 9an och alla nya där dom visar runt en på skolan och så men det är bra så jag inte är helt lost första dagen!

Jag fick bara se en liten del av skolan, och har bara valt 4 av mina 7 classes men dom var iaf stort sett förut bestämda det är

- English (högsta steget, typ litteratur och sånt)
- Pre Calk (matte)
- Biologi (dissekera saker typ)
- Us History

Dom andra 3 är helt valfria, ska se om jag kan välja typ dans och idrott och sånt :)




det är en stooooor skola...

Vi va i en Godisaffär med otroliga mängder godis också, det var roligt att se :)

  


Äkta cowgirl nu, Dom har fransar och allt! fast dom var snygga...

 
Två av rummen inne på resturangen, fanns typ 7 olika

Over and out <3

SHOPPING, MORE THAN EVER

Idag var det 101 F, just saying... och 100 % luftfuktighet. Härligt!!
Jag kom precis hem efter att ha spenderat hela dagen med
Cara och Amanda på en STOR outlet, var som en liten stad att gå runt i. Köpte 4 par Converse, 2 tröjor och en träningströja :) Alla conversen är inte till mig dock!
Sen när Adam sluter jobba ska vi troligtvis åka och handla lite och äta middag, sen ska vi hjälpa de nya grannarna att flytta in alla saker tror jag.. Men först ska jag chilla gärnet! I typ en galvtimme men hehe...
Jag har varit lite off hela dagen, vet inte varför. Kanske är för mkt nya intryck eller något vi får väl se hur det känns imorgon. Är bara trött och tyst vilket inte går hem i Amerika, får skärpa mig lite!


Vi åt lunch på en Mexicansk resturang, var jättgott :)

Imorgon är det registrering på skolan och ja... läskigt! jag ska fråga varför jag inte får va senior också vilket suger lite, eller ganska mkt, men jag kommer troligtvis få ett nej ändå för att jag är från ett annat land typ menmen... Sånt är livet, ska iaf göra det jag kan :)


Here I come bby!
Adios<3

DAY 4

Känns som att det har gått mycket mer än 4 dagar! Har gjort så himla mycket saker redan, Men idag har jag varit hemma hela dagen med Cara. Har varit riktigt skönt eftersom det har varit ett fullspäckat schema ända sen jag kom hit. Imorgon ska vi ut och shoppa igen med hennes bästa kompis Amanda, hon har tagit ledigt från jobbet för min skull. Sen på onsdag är det inskrivning på skolan (läskigt!), på torsdag ska vi till en, tydligen,  Enorm galleria och på fredag ska vi troligtvis åka Gocart :D så det är full rulle hela veckan :)
Idag iaf vaknade jag typ 7 och pratade lite med några saknade vänner på Facebook, och sen pratade jag med både min familj och Emmsi på skype. Det var kul att se dom igen, det blev en svensk morgon med flingor och mjölk till frukost och hela paketet! När jag var klar med detta var klockan typ 12 och Cara och jag gick ut på en promenad runt området, det går som i en cirkel så jag kan gå ut på promenader eller springa eller nåt runt, det är inte så långt men man kan ju ta flera varv... Sen när vi kom tillbaka städade jag lite och sen så bjöd Caravåra nyinflyttade grannar på middag igår så då kom dom över. Jag älskar våra nya grannar dom är helt underbara! Hon lär ut Dans, gymnastik, sång, cheerleading och beauty pageing (stavning?), han är typ geolog och dom har en undebar son som är 5 och så söt, och en dotter som är 10 som jag inte träffat än. Så det är jättekul, och känns skönt att känna nåra fler än bara min familj. Efter maten  så gick vi över till deras hus för att kolla huset och hjälpa till med lite val av färger och sånt, dom hade stora problem med huset när dom först fick det, det var knappt städat över huvud taget och hade mögel och sånt, men det fixar sig. Sen så gick vi hem och kollade på en tv-serie dom följer som heter bunheads, faktiskt bra.. handlar om balett :) och nu nyss pratade vi lite med Cara's pappa på skype. Han var jättetrevlig och rolig. Ska bli kul när han kommer hit i September! (han bor i California).
Vi såg ett program om några som fångade alligatorer på tvn förut och började prata lite om det och tydligen finns det både alligatorer och sköldpaddor här i älven bredvid vårt hus?! Crazy, Har inte sett någon alligator än men har sett en sköldpadda :D Och har inte sett några kackerlackor eller något annat äckligt än heller, villket jag inte längtar tills jag gör.. haha.



Lagar spagetti



Glömde min kamera på promenaden så blir inte så många bilder men får ta med den nästa gång!
Over and out <3

Hey y'all!

Idag har jag äntligen fått höra en riktig Texas accent! vi åt frukost på en resturang där vår servitris var en äkta cowgirl med massa hästar... hon var riktigt social (vilket dom flesa här är) och vi fick höra typ hennes livshistoria. Imorse väckte Cara mig vid 7 för att vi skulle till den där "Baby shower", så gjorde vi oss i ordning och åkte vid typ 10 över 8. Sen stannade vi på vägen för att äta frukost, jag åt Bluberry pancakes med eggs and bacon.. Äkta amerikanare nu vet ni! sen åkte vi vidare till Baby shower som låg typ 2h bort, plus att vi hade lite svårt att hitta. Men det var iaf jättetrevligt och jag träffade massa folk som frågade massa saker om Sverige, Som jag faktiskt kunde svara på! *stolt*, hehe. Men ja, Första gången jag pratade med massa amerikanare som inte var butiksbiträden, kulkul! Jag fick faktiskt komplimanger för min Engelska vilket var roligt för man känner sig lite smått handikappad när man inte får fram rätt ord.  Vi åt lite och lekte lite lekar, en där man skulle gissa antalet klädhängare i en burk.. Jag hade jättefel.. en där man skulle föra en napp från en sked till en annan och man hade skedarna i munnen.. och en sista där man skulle gissa hur mkt toapapper som behövdes för att räcka runt hennes mage. Sen öppnade hon presenter. Efter ett tag när vi (jag lauren och cara) pratar lite om mig så kommer vi in på att jag behöver massa kläder för att jag inte tog med så mycket och då säger hon att hon har massa kläder som bara ligger och skräpar och att hon var ungefär min storlek innan hon blev gravid, så tillslut hade jag massa nya kläder som jag fick av henne helt gratis, jättesnällt :) mkt fina grejer! Lauren (som förresten var den blivande mamman) hade en jättesöt dotter med MASSA energi som sprang runt som en galning bland alla gäster, Alla var över 25 så jag har inte pratat med någon i min ålder btw, men iaf när vi gick sprang hon fram till mig och gav mig en stor kram och bara "Bye Sweden!!" som sagt.. jättesöt:)Sen på vägen hem så började det blåsa och regna, Mycket.. Sen så började riktigt stora blixtar komma fram på himlen, alltså man kunde verkligen se dom! Det var faktiskt riktigt häftigt! Här i Texas är det vanligt med riktigt kraftiga Thunderstorms.. För några år sen var det en så stor storm att de var tvugna att evakuera tydligen och det finns tornados! Hoppas inte det händer när jag är här! men folk är iaf väl förberedda om det skulle hända ändå. Så idag har varit en händelserik dag!
Allt går bättre från dag till dag tycker  jag, man blir ju närmare med familjen och mer avslappnade runt varandra.. jag har mycket privat tid vilket både är skönt, men känns ju lite konstigt när jag sitter instängd på mitt rum och dom på deras.. men å andra sidan pratar vi ju hela resten av dagarna så det är skönt ändå.
Och när man äter på resturang.. H.e.r.r.e.g.u.d är allt jag kan säga! deras portioner är enorma! Jag äter knappt en barnportion. Och folks drickor är typ hinkar och dom beställer typ två per måltid, Inge fel med det, bara annorlunda..

Bilder bilder bilder, för att jag tror att det är roligt för er att se också :D


Detta är alltså vägar


Det ser lite annorlunda ut här jämfört med hemma..

 
texas servitrisen ;)                                                         Det var goooott

at the Baby shower:
  


   
Stormen är påväg!


Now I'm just chillin' , och imorgon ska vi inte göra något speciellt, Adam jobbar och jag och Cara ska bara sova ut och kanske ta en promenad runt kvarteret så jag kan gå ut och gå eller jogga nån dag när det inte är kokande hett... :)

         Bye Y'all !! <3

SURPRISE!

Idag fick jag reda på vad som var min stora överaskning i Oktober var.. En överraskning som typ alla vetat om utom jag. Det är ett Welcome to America Party som vi dom ska ha för mig med typ 40 pers sa dom :O Det hade jag ingen aning om så det var en rolig överraskning!! Annars har dagen bestått av lte shopping, jag köpte ett par skor... sen åt vi mexicansk mat och imorse var vi på manikyr.. Blev faktiskt riktigt bra! Så imorgon ska jag upp tidigt för vi ska åka långt bort till en av deras kompisar som ska ha en  Baby shower, så det ska bli spännande :) Det var om möjligt ännu varmare idag btw, helt galet. Man vill knappt va utomhus.
Det är lite blandade kännslor att vara här just nu, vissa  stunder är det jätteroligt och vissa stunder lite jobbigare men jag vänjer mig mer och mer :) En dag i taget lixom! men allt är jättebra och min säng är värkligen underbar nu när vi fixat en skumgummi madrass att lägga på så inte fjädrarma känns igenom! En sak jag verkligen tänkt på är hur mkt mer folk pratar med varandra här, alltså främlingar! Alla går runt och bara, "Hey! how are u today?" eller "Hey, I really like your dress!" så himla ovant, men trevligt.
Blir ett kort inlägg för jag ska gå ut och kolla på nån film på den cooola tvn i vardagsrummet :D

Här kommer lite bilder på huset också!

Ytterdörren

 
Vardagsrum

  
Kök

Framsidan :)

 
Ready to go! + dagens outfit ;)                   På nagelsalongen

 


Så såg Inbjudan till partyt ut, Så nu får ni flyga hit och va med ;) 

Hörs imorgon! Puss

Hot,hot,hot!

Det är SÅÅÅÅ varmt här jag tror jag ska svettas ihjäl! Fast det är skönt innomhus iaf :) Men altså seriost som att gå in i en bastu när man går ut genom dörren!
Idag var jag och Cara och shoppade hela dagen från typ 12 till 6, jag köpte massa saker typ 7 tröjor, 1 klänning, 4  linnen och lite småsaker... Lite för mycket pengar spenderat där... Fast jag behövde det faktiskt! Våran granne körde oss dit och sen runt 6 när Adam slutade jobbet kom han och hämtade oss och så gick vi till The Cheescake Factory och åt middag. Senare åkte vi förbi en liten älv på väg till Wallmart för vi behövde handla massa saker typ mat och en extra madrass sak till min säng osv. och där kryllade det av jättesöta ankor som typ kom precis fram till en om man matade dom :D Efter Wallmart när vi kom hem fick jag en häftig tavla som det stod lisa på skrivit med böjda bestick, och jag gav dem lite svenska saker och visade lite bilder på hur vårat hus i Sverige ser ut. Det var mysigt men nu är jag fett trött!
Here u go, en liten sammanfattning av min dag :)
Alltså det känns jätttekonstigt, man är ju helt omringad av engelska hela tiden och pratar det själv hela tiden.. Jag har redan börjat tänka på engelska och hade svårt att byta till svenska för att skriva det här! Det är lixom bara första dagen jag är här och det kanska låter överdrivet men det är sant! Weird!
här kommer lite bilder :D

Utlovade ju lite bilder på mitt rum förut så det kommer först...

  
mitt rum
   
Mitt badrum :)

    
 Ready to go!  Yeah                               Shopping centret vi var i... bland andra affärer ;)
 
                                                      Dom första ankorna på plats!

                          
    
Shopping!!                                                                           :)

Okej sovdax för mig! Natti <3

And so it begins!!

Just nu ligger jag här i min nya säng, har pecis vaknat kl är 7 här!
Igår va en ganska omtumlande dag med väldigt mycket nya intryck... Efter jag hade hejdåat familjen var det bara att sätta sig och vänta på att planet skulle gå.
Flygresangick bra fast första planet var en halvtimme försenat så jag var praktiskt taget tvungen att springa genom londons flygplats. För att lagomt svettig och mysig sätta mig på ett 10h långt plan. Jag fick såklart platser precis bakom vingarna på båda planen men jag hade iaf fönsterplats :D På det andra planet hamnade jag bredvid ett jätteroligt par från barcelona så jag pratade lite med dom iaf, han va tydligen professor på college så han var ganska intresserad av att jag var utbytesstudent.

  
  
 
Konsten att underhålla sig på ett flygplan...

När jag äntligen landade var klockan 2 på natten, och då var det bara att bege sig iväg mot tullen, jatteläskig man som frågade massa frågor om vad jag skulle göra i USA och granskade mitt visum lite väl noga enligt mig, haha. Men jag kom iaf igenom och mitt bagage kom typ presis när jag kom till bandet så jag  hann inte få panik över att det skulle vara borta heller :) När jag kommer ut så står Cara och hennes chaufför där och väntar på mig och vi åker hem till huset där jag träffar Adam. Båda är precis lika snälla som dom har verkat och jättehärliga människor, Faktiskt ganska lugna båda två!
Mitt rum är jättefint med stor garderob och stor flatscreen... Och deras tv i vardagsrummet, Herregud säger jag bara. HAr ett eget badrum också, Dom har inrett jättefint med balett-tavlor och när jag kom fram hängde det redan lite kläder och väskor i garderoben... Bortskämd? Jajamensan!
Jag ska ta lite bilder sen och lägga upp så ni får se :)

Trots allt det här kommer jag sakna min kära familj!



Älskar er<3

And so I'm gonna go SHOPPING with Cara, so I'll talk to you later!
Byebye :*

AMERICA, hope you're ready cause here I come!!!

Okej, morgondagens schema då...
- 06.30 Mot göteborg och incheckning på landvetter flygplats
-12.00 På planet mot London!
-14.05 Landar och har 1,5 h på mig att byta plan
-Typ 10 timmar att hitta på något roligt på tills...
-00.45 (18.45 lokal tid) Framme i HOUSTON!!

Nu är jag ÄNTLIGEN klar med all packning och sånt! vore ju lite konstígt annars men iaf VÄLDIGT skönt!
Idag var min sista dag hemma och den spenderade jag med familjen, känns helt galet att jag åker imorgon! Idag var iaf jag och mamma på Thaimassage och sen åt vi middag, Köttbullar och stuvade makaroner...  Nästan så svenskt det kan bli! Mysigt värre :D

Nu bär det av!! HEJDÅ SVERIGE

Ser inte så dumt ut..

Fina vänner!

Hej på er!!
Idag har jag sagt hejdå till alla (utom familjen) som fanns kvar att säga hejdå till! så nu börjar det faktiskt kännas lite som att jag verkligen är på väg någon stans.... Imorse sa jag hejdå till en mkt speciell person<3 och nu på eftermiddagen hade jag min "hejdå middag", var mysigt och jag har så fina vänner!! blev lite mat och tårta, och TACK för alla jättebra presenter!! Och tillslut blev det lite vattenskoter och bastu, jätteroligt var det! Kommer sakna alla mkt, men jag har börjat inse vad mycket jag kommer göra och va roligt och lärorikt det kommande året kommer vara :) hoppas jag iaf! haha. Som de flesta vet har min värdmamma planerat i princip hela året så jag kommer inte ha långtråkigt iaf! herregud... men hon är jättesnäll och go så det här ska nog bli bra! Imorgon är det den sista packningen och sista minuten fix som gäller... Sen på torsdag morgon bär det av mot Göteborg!! G.A.L.E.T! Blir faktiskt lite nervös nu när jag tänker på det.. Men det är väl normalt.. hoppas jag!
Här kommer lite bilder från dagen (:

Älskar er alla, tack för en fin dag tjejer!!<3
 
 
"okej, alla skriker på 3... AAARGGG"


Snygga som få... Nu kör vi hanna! The year of our dreams HERE WE COME!!
 

Fort gick det iaf!

Mästerkocken idag :) tack för all god mat och sånt<3
 
Heeeejdååå! :D
RSS 2.0