copetition + chick filé = awesomeness

Onsdag: Då hade jag min danstävling. Vi åkte till em skola i närheten runt 9am (fick missa skola YEY) för att se våra "officers" ( våran capten, 2 co-captens och one lutenant innom danslaget) dansa sin gruppdans. Det gick bra för dom dom är helt klart en av de bästa officer grupperna. När detta var klart var det bara att gå in i omklädningsrummet och börja göra sig i ordning, tyckte min kostym fungerade bra! kl 1 började våra solon och en efter en gick dom ut och kom tillbaka antingen skratttandes eller gråtandes. det var 15 stycken f¨rån varat danslag som gjorde ett solo och jag var näst sist.. innan Karly som är en av de bästa dansare jag nånsin har sett i verkligheten. Men trots nervositet tyckte jag ändå att det gick hyfsat, inte perfekt men det är det väl aldrig :)
 
Trsdag: en vanlig dag.. träning 1.30 till 2.30 och sen 6-9pm. 10.000 läxor  och prov att plugga för eftersom jag var borta på onsdagen. Undra hur det kommer vara efter jag kommer tillbaka efter att ha varit borta en vecka haha.
 
Fredag: Vaknade med på dåligt humör av någon anledning.. och verkade som att alla andra gjorde det ochkså so den dagen var ju lite tråkig men det blev bättre på kvällen när jag Lydia, Joanna, alexander och lydias kompis gick ut en stund vi gick till en restaurang (som sagt det man gör här borta)
Lördag: En dålig sak med att komma hem sent är ju om man måste upp tidigt nästa dag vilket jag var tvungen att göra denna lördagen.. Men då är det ju så att i detta huset finns det en hund som kan bli lite galen så jag blev väckt av att en hund hoppade och nosade på mig. Man vaknar iaf! Jag var tvungen att gå upp för att vi hade mid year orientation med YFU (ett möte där man pratar om hur det är att vara utbytesstudent) så det var kul, det var spännande att prata med alla andra utbytesstudenter! Men det är llite förvånande hur några av de vuxna kan ha så starka amerikanska åsikter efter att ha jobbat med folk från hela världen så länge! their way is the right way and the only way. haha.
Sen på kvällen var ingen hemma utom jag och Aaron så vi gick ut och åt middag :) Fsk<3 är någos som väldigt få amerikaner gilla här men det är gottgott!
Annars måste jag säga att det bästa stället att ära fastfood på är chick filé, det slår mcdonalds så stort så det finns inte.
 
Idag ska jag troligtvis försöka göra mig av med alla läxor (iaf de flesta) och sen kolla på tv! my life is the best.
 
BILDER/PICTURES/PHOTO/FOTOGRAFIAS
 
Getting redy for the competition! Whitney, Kori, Haley och Sindney
 
 
 
 
 
"Vänta! jag måste tugga klart!" <33
Orientation! :)
Fina tjejerna!! <3
 
Pia och Malin :)
 
 
MMMMM <3                                                              Den otroligt vackra skolan! finare än älvkullen iaf..
 
BYE BYE PEOPLE <3
 

Just another day

herregud vad jag är dålig på att göra inlägg.. Men anledningen är faktiskt att det inte finns så mycket nytt att skriva om. Blir ju tråkigt att skriva samma saker dag ut och dag in.
Denna terninen har startat bra med undantaget av en rejäl förkylning, Har dessutom varit och tagit en vaccin-spruta mot influensan eftersom YFU sa att ´dom ville att vi gjorde det. Influensan sprider sig tydligen rejält här borta! Men det var som tur inte det jag hade utan det gick över på några dagar :) Annars har det tickat på som vanligt med skola, dans, läxor o.s.v. Jag är förvånad över hur lite som faktiskt händer här borta. Der är inte direkt så att man har övernattningar, eller filmkvällar eller något sånt. Umgås man här så går man ut och äter. Så det finns inte jättemycket att göra! Men jag har inte så mycket tid över ändå så det gör inte så mycket men ändå.

Inga nya roliga bilder har jag heller, jag har ett par filmer men dom vet jag inte hur man lägger upp :(
Det är svårt att ta kort när man inte får ha mobilen i skolan och ingenting spännande händer utanför just nu hahha
 
Så ni får en bild på ett härligt gäng som är saknat istället <3
 
Natti natti, imorgon ska jag upp tidigt och visa mitt solo för våran kritiska danslärare.. Önska mig lycka till haha!

Healthy life

En veckas skola avklarad!! Eller ja.. fyra dagar.
Även om jag har bott är i mer än ett halvår nu så blir man fortfarande överraskad av alla olikheter, ganska sjukt hur ställen kan verka så lika men visa sig vara helt annorlunda.. men det gömmer ju sig lite "under ytan" om man säger så.
Houston kan man säga har 2 sidor, de överklassiga rika som bor på typ herrgårdar och "the hood" aka så getto man bara kan tänka sig . Såklart finns det mellan "klasser" också men inte många. Det får en att inse lite hur skyddat man egentligen lever där hemma i lilla sverige, men å andra sidan är barnen till "de rika" nästan värre. Man lär sig verkligen hur man pratar och beter sig runt olika sorters människor. Och alla droger och olika konstiga piller som man aldrig visste fanns... herregud. Men kunskap är ju alltid bra eller hur, då vet man vad man inte ska göra och att inte blindt lita på allt och alla :)
Denna veckan har varit ganska lugn.. fått ändra lite på sovrutinerna men det måste man väll alltid efter ett lov haha. Min kompis Hanna (hannamerica.blogg.se) har varit ute och shoppat prom dress nu denna veckan och jag vill ocksåå!! men en sak i taget. Är faktiskt stolt över mig själv, jag har blivit lite nyttigare nu.. Man vet ju vad god amerikansk mat är men som dom säger här borta.. allt som smakar bra är dåligt för dig och resten är bra. haha dom behöver verkligen upptäcka GOD nyttig mat!
Nu ska jag snart åka och finslipa mitt danssolo men innan dess ska jag återgå till min nya obsession, tv serien "the secret circle" Ungefär som "Supernatural" fast lite barnvänligare och lite töntigare... helt i min smak helt enkelt.
 

Ha de gott, xoxo

SCHOOL

Idag började skolan igen efter ett långt och härligt lov! men jag tror ändå denna terminen kommer gå sjukt fort, räknar ner dagarna tills 2a februari då jag åker till HAWAII!! Ska bli kanon kul, fich precis ett häfte där det står allt vi ska få göra där borta och det innehåller allt från att lära sig surfa, åka på segeltur runt ön, gå på äkta hawiiansk fest och lära sig språk och massa annat! :)
Annars nytt är att jag, eller rättare sagt mamma, bokat flyget hem till sverige igen så jag flyger den 9e juni och kommer hem den 10 juni.
Idag har faktiskt varit förvånansvärt rolig, det var kul att se alla igen efter lovet även om massa läxor kom på köpet... jaja, nåt ska det väl alltid va!
Tänkte köpa mig en ny bikini men så visade sig det att den inte fanns på hemsidan längre så det var lite tråkigt men jag får väl försöka hitta någon annan då.
Denna terminen is when it happens! Prom, massa fester, Senior fördelar som ledigheter och tillslut såklart Graduation.  Även om jag inte får ta graduation är jag taggad på resten, ska bli spännande att se :)

Nu är det snart sovdax för mig så Natti natti på er! <3

♥♥DANCE♥♥

Dagarna går ganska långsamt här borta, finns inte så mycket att göra just nu.. vad gör man då kan man ju fråga sig? jo man skypear MASSOR, koreograferar ett helt danssolo, lär sig en "cup-song" vilket innebär att man slår en mugg mot golvet i olika ryther som passar till olika sånger. Ja det är väl i princip det enda jag gjort sen jag kom hem från Florida. Förutom att sova, lääänge.. och kollat på tv. Kan ju verka jätteskönt, och det är det absolut ibland men sen så kommer det ju dagar när man får lite abstinensbesvär och typ hoppar runt som en galning bara för att ha något att göra haha.
Jag har fortfarande inte vågat klippa av mig håret.. men tack för alla kommentarer. jag kommer nog göra det, frågan är bara när.
just nu kom jag precis hem från gymmet, jag Lydia och joanna har dansat.. är nästan helt klar med mitt solo nu vilket är på tiden för tävlingen är nu i januari! Läskigt, men jag tycker faktiskt att dansen är ganska bra.
Nu ska jag lägga mig och kolla på någon film.. om jag hittar någon bra!
 
Natti natti <3

New year, new possibilities!

Nu är jag hemma från soliga Florida, det känns faktiskt att det är vinter här i Texas nu!
Vi firade jul den 24e efter som vi skulle åka den 25e, men annars firar ju de flesta amerikaner på morgonen den 25e. Men min jul såg ut så att jag kom hem på förmiddagen eftersom jag varit hemma hos louise (volontären jag bodde med en vecka) och så började jag baka pepparkakor och hemmasnickers som ni ser på förra inlägget :)  Efter detta så åkte vi hem till deras familjevän och åt en väldigt formell middag.. sen gick vi hem och öppnade massa presenter, jag fick en klocka, lite kläder, smycken, en tidning, svenskt godis m.m. :D
Sen den 25e packade jag hela dan fram tills vi åkte på eftermiddagen.
Florida var jattebra, först bodde vi 2 dagar hos deras farmor och farfar, och resten bodde vi på ett riktigt lyxigt hotell och träffade lynnes sida av släkten, en högljudd samling människor haha! men det var trevligt, men måste ändå säga att det är riktigt skönt att va hemma igen! Men annars var det enda vi gjorde ligga vid poolen, shoppa lite, spela spel och umgås med deras släkt. Varmt och skönt var det iaf och jag fick tillochmed lite färg :D
Nyår var ganska  tråkig faktisktiskt men det var väl lite mysigt, vi var hemma hos Aaron's föräldrar och kollade på nedräkningen, sen åkte vi till hotellet och gick och la oss.. thats it :)
 
här kommer lite bilder:
 
  
 
 
kusinerna i florida
hotell entreen
  
utsikt
 
                                                                                Plantaines, jättegott faktiskt! typ banan chips
 
 
   
poolen :D
Tack o hej leverpastej!!
 
RSS 2.0