Say cheese!

Igår hade vi en match... vilket betyder gå och lägga sig seeeeeeent... Vilket betyder tröööööött
Vi kom väl hem vid typ 11.30 och sen så hade jag ett quiz idag som jag var tvungen att plugga till, så det slutade med att jag somnade på golvet runt halv 2 och vaknade vid ca 5. Härligt!
Annars har dagarna varit som dom alltid är, men idag efter träningen hade vi ett "evenemang" där alla pappor kom till danssalen och vi dansade linedance tillsammans med dom. Och sen när vi kom hem senare så blev Lauren frågad till Homecoming :D Jättegulligt.
 


Nästa vecka är HOMECOMING WEEK :D måste hitta klänning och massa andra kläder... Men kul ändå
Men nu ska jag sova för jag är superduper trött!
Nattinatti på er<3

SAN ANTONIO m.m.

okej! längesen nu.. Vi börjar från början! (i lörsdags.. om jag kommer ihåg..)
Så vi åkte lördag morgon till san antonio.. typ en tre timmers bilresa, men tog lite längre tid för att vi hamnade bakom någon olycka med typ 3 helikoptrar och allt, vet inte riktigt vad som hade hänt men allvarligt va det iaf!
När vi väl kom fram så gick vi på begravningen.. jätte fint med middag osv, och sen åkte vi för att checka in på hotellet, ganska litet men helt okej :)
efter detta så gick vi ut och runt i området.. och senare gick jag marissa och lauren på 4D-movie ni vet där stolarna rör sig och dom sprutar vatten och allt på en, vi gick  också på Ripleys "believe it or not" och på typ vaxdocke museum med massa kändisar typ madame tussauds fast sämre.. men det var underhållande!
Senare på kvällen gick vi till något som heter "river walk" som är en gata med en "bäck/älv" (?) i mitten med MASSA restauranger. vi åt på Hard rock café :) gottgott!!
På söndagen gick vi upp tidigt för att gå på Sea World:D det fanns massa STORA bergochdalbanor och vi åkte alla haha.. Åkte en där man hängde under, med massa loopar och konstigheter! jättekul. Och sen så kollade vi såklart på alla djur och shower dom hade.. Det är häftigt vad dom kan träna djuren till att göra!

Måndag tisdag onsdag har rullat på ganska bra, som vanligt.. lite drama här och där som vanligt här borta men familjen är super :D
Imorgon har vi en footballs match och nästa vecka är det Honecoming!!!
dom har precis satt upp schemat för spirit week, vilket i princip betyder att man ska klä ut sig..
Mån- Character day
Tis- Twin day, du klär dig exakt lika dant som någon annan
Ons- Hawaiian day
Tor- Class colours, Seniors har svart
Fre- Red out.. alltså ha bara rött på dig.

Och på fredagen är Homecoming game, vilket är jätte stort! och sen på lördagen är Dansen :D
så nästa vecka är det full fart!!

Här kommer massa massa bilder  från helgen :D
 
 
 
                                                                    3 ögdad sköldpadda, likr coolt ändå!
 
 
                                                                          Meningen att det ska vara twilight.. var inte jättelikt
 
Världens största hjul, och längsta man
 
  
the riverwalk
 
Bergochdal bana:D:D

Så sjukt gott :) mkt godare än vanlig glass. det är glass fast i små frusna kulor :)
 

Glöme skriva... världens roligaste grej hände inne på ripleys också...
Det fanns det ett bord med en tv skärm på som visade olika saker man kunde gora med tungan, typ vrida vika rulla osv, och på väggen framfor satt det en stor spegel! så jag och Lauren stannar såklat och provar och ser helt miffade ut i spegeln.. efter typ 10 min går vi vidare runt hörnet och där möter vi marissa som står och gapskrattar för på andra sidan vaggen ser man igenom! det är alltsa en sån dar dubbel spegel som dom har i typ förhörsrum.. och det varsta av allt, hon berättar att det hade statt en kille dar jättelange och gapskrattat åt oss xD och han var vår ålder.. vi gick för´bi honom senare och han kollade på oss och började skratta.. det var jätte akward! Men kul för honom I guess!!

Nu ska jag försöka memorera massa Anatomi termer så adios på er!! <3

HOT SOUP

Jag somnade under tiden jag skrev så jag skriver nu istället! haha
Igår så var jag först i skolan till 5, en väldigt bra dag faktiskt men träningen var HEMSK trodde nästan jag skulle svimma. Alltså vi är ju ute på en enorm parkering och du måste hitt din EXAKTA plats, ett litet steg åt något håll är fel. Sen så ska vi dansa under tíden också... Bara det hade varit helt okej men när det är gassande sol 100 degrees och luftfuktighet som ingen annan blir det lite jobbigt!
Efter skolan gick jag, Marissa och whitney på en volleyboll match. Mkt mer spännande än vad jag trodde faktiskt, vi vann :D Men det är här "hot soup" kommer in.. Någon på skolan har kommit på att "Hot soup" ska betyda något bra så på alla matcher kommer ett gäng killar med stora träslevar och skriker HOT SOUP och vevar meed slevarna.. Tror det betyder något i stil med att vi är "to hot to handle" typ... Det andra laget är cold soup, Har faktiskt ingen aning om hur folk kom fram till det men! hah.
Sen då åkte vi till DQ och sen åkte vi hem och åt upp allt vi köpt :D

Idag ska vi åka till San antonio för att först gå på en begravning och sen till Sea world mm :)  ska bli kuligt, vi ska sova på ett hotell till söndag och sen åker vi väl hem på söndag eftermiddag skulle jag tro!
 
Volleyball :)
Whitney, Marissa och Karly :)
How we do it in Texas... Ni ser kanske inte men det är Stora (!) saker haha
   
Mitt US history project.. känner mig otroligt kreativ!

Bye bye<3

Tralalala

jag somnade 8 igår...  just saying. Vet inte hur jag lyckades men sjukt skönt var det iaf!!
Har inte hänt så mer här borta, vanligtvis skola från 7.30am till 5.30 pm, hem, äta, läxor, sova. En vanlig vardag helt enkelt.
Men det är väldigt kul med värdsystrar i samma ålder, blir mkt lättare på något sätt :)
Är så himla dålig på att ta bilder nu men ska försöka bli lite bättre! Nu i helgen ska vi till San Antonio på Sea world :D ska bli kuligt, vi ska på en begravning också inte lika kul men ändå. I ngen i deras familj som dött utan en bekant typ. Sen så är det ju snart Homecoming också!! Här är det så att först är det en MAJOR football match, på fredagen och sen så är "balen" på lördagen. Veckan innan är det typ Spiritweek så det är olika teman varje dag, typ nörd-tisdag eller disney-onsdag eller vad som helst.. Exciting :D
 
Sååååååå.. vet inte riktigt om det finns så mycket mer att skriva om just nu.. så här kommer NÅGRA bilder i alla fall :D
 
Den gulligaste, konstigaste, mest bortskämda hunden ever :)
 
Alla älskar läxor!!                                                      Eller...?
Hur roligt kan man ha på en anatomi lektion? lättroade pojkar försöker sprätta vattendroppar.. haha

oh you're the Swedish girl!

kan nog inte ens räkna hur många gånger jag hört det nu.. Blev lite shockad i början att folk hört talas om mig eftersom skolan är så stor!
I lördags hade vi en football match, vi vann :D och i söndags gjorde jag inte jättemycket.. tog det lugnt och pratade lite med folk hemma i Sverige, Mysigt var det! Saknar er alla i kyliga Sverige ska ni veta.
Idag var jag i skolan som vanligt men vi hade ingen träning!! typ once in a lifetime, och som grädde på moset (hah) så hade jag inga läxor!! vad händer med världen?! LOVELY. Sen nu senare så gick vi ut och åt på en kina restaurang, det var jättegott och sen så åkte vi och skulle "välkommna" Aarons föräldrar och syster som flög hit :) fast dom har ett hus här också tror jag.. men iaf det var inte en vanlig flygplats utan dom kom såklart i ett privat flyg... till en privat flygplats.. (?!) OKEJ?
Så sjukt häftigt var det och dom var jättesöta och gamla, Deras farmor sa "åh, vi älskar flickor.. Nu har vi tre barnbarn" Jätteglad! helt underbara människor. Dom är väldigt insatta i Fine arts så när dom berättade att jag dansar balett och spelar piano blev dom väldigt intresserade.
Min sötis<3

Family :D<3


Mitt bak är jag :D:D mitt första riktiga uppträdande, gick helt okej ända:)
Nu ska jag ladda om batterierna för morgondagens skola och träning!

Sov så gott<3

Burn baby burn

Heeej :)
Förlåt alla som jag varit seg med att svara!
Jag har flyttat in med min nya värdfamilj nu och det verkar jättebra, så om vi tar det från början. I torsdags kväll flyttade jag in här och dom är jättesnälla, när jag kom fram så satt denna på  min dörr.

Min värdmamma hade gjort den, Söt! Så Lynne är min värdmamma, Aaron värdpappa och Marissa och Lauren är mina värdsystrar. Maggie är deras hund :) Folk behandlar verklígen sina hundar som människor här.. Alla gör det!
Eftersom det var lite hastigt, dom hade ju inte direkt planerat att ha en utbytesstudent, så ser mitt rum ut så här..
 
Stoor säng blir det!
Första natten somnade jag sittandes i hörnet på soffan när jag försökte plugga anatomi och jag vaknade likadant nästa morgon.. måste varit väldigt trött! haha
På fredagen efter träningen så hjälpte vi till att förbereda för den första skoladansen som var Morp (Prom baklänges), så vi fixade inför det och sen åkte vi hem fölr att senare åka tillbaka för att va med på själva dansen.. men det var inte en så stor grej här tydligen, det var typ inga där och man klädde ju inte direkt upp sig. Men jag längtar till Homecoming week, det är en mkt större grej så det ska bli kuuuul :)






Igår var vi på YFUs orientering man måste gå på men vi var tvugna att åka tidigare pga träning och så hade vi en football match. Vi vann! woopwoop, Men eftersom det blev lite brottom till träningen glömmer lisa solkräm här i soliga texas.. Det slutade inte jättebra.
 
VACKERT eller hur? Shorts-, tshirt-, solglasögon- och strumpbränna!
känner mig som en kräfta.
Efter matchen åkte vi till Cici's och åt pizza med danslaget och bandet. Var jättekul men jag glömde min kamera så får ta lite bilder nästa match!
Blev vald till Dancer of the week också så jag och Sarah som blev vald till Spiritgirl fick gå med över till andra danslaget och träffa dom under matchen :)


Nu ska jag ringa min kära moder och se om hon svarar, sen ska jag väl plugga antar jag :/ kanonkul..

Over and out<3

SÖÖÖMN

Okej så nu har det hänt väldigt mycket här.. I onsdags var jag i skolan som vanligt men på onsdag kväll packade jag för att kunna flytta in hos Nya värdfamiljen. det är jättebra! Men nu måste jag verkligen sova så jag skriver med imorgon bitti (för mig). Och så kommer det några bilder på mig och vad jag har gjort.
Byeeeeeeeeeeee

5.30am to 6.30pm

Kom precis på att jag går upp 5.30am och så kommer jag hem runt 6.30pm.. 13h, inte konstigt att man blir lite sliten.
Idag har jag varit i skolan, som vanligt.. var lite segt men sista timmen var kul iaf :) som vanligt.I kören har vi typ inte gjort något hittils men just idag (när jag knappt har någon röst pga förkylning) bestämmer hon sig att hon ska Voicea oss, vilket i princip innebär att man får sjunga för henne och hon bestämmer om man ska vara alto eller suprano. Alla tar kör jätteseriöst och är as duktiga på att sjunga typ kör/opera vad man än vill kalla det förutom jag och Carly som aldrig riktigt gjort det förut.. så vi får väll se hur det går, Ms Marrero (läraren) vill tydligen att vi ska tävla som ett Varsity lag detta året också så det är bäst att jag lär mig fort! haha. Men jag fick iaf vänta tills imorgon med att sjunga för henne så jag hoppas min röst är bättre då!
på dansträningen fick jag för första gången uppleve ms Hayes verkliga sida när det kommer till perfektionism också. Hon kan vara ganska väldigt sträng men det ger ju bra resultat... Det märks att hon gillar att vinna och jag kan ju bara tänka mig hur det blir när vi kommer till tävlingssäsongen.
När hon pratar måste man stå med fötterna ihop och händerna bakom ryggen, och hon förväntar sig att vi ska lära oss hela danser på typ en dag. Så hon skrek ganska mkt på oss idag, Men utanför danslokalen är hon jättesnäll.. iaf mot mig :)
Sen gick jag och Tara ut och åt kinesisk mat och sen så hjälpte dom mig med mitt matte project :) fick reda på att jag har två till prov denna veckan också! kanonkul!

Idag var min area rep. och gjorde ett hembesök hos min nya värdfamilj och det ända som bekymmrade henne var mitt sovrum som består av en stor hörnsoffa och sen en säng i det hörnet så det blir lixom en mega säng.. och inte så mkt mer yta att vara på utom en byrå och en garderob. Men alltså allt annat väger ju upp det ganska starkt och jag är ju inte jätteofta på mitt rum ändå. Så om allt går som smort flyttar jag in på onsdag men senast på fredag :D 
Excited! kanske får lite mer av ett social liv när jag bor med andra ungdomar i min ålder, jag menar jag har ju egentligen aldrig varit med någon kompis utanför skolan.. förutom på 1a football matchen. Men vi får väl se, hoppas det iaf!


hittade denna bilden på min mobil.. vet inte riktigt när jag tog den, troligtvis av misstag ser det ut som  men tänkte att ni kanske ville se.. detta är iaf mina lunch-pals på "innergården" på lunch :)


åt en lyckokaka på kinarestaurangen :) vet inte riktigt vad dom menar men det är säkert bra...

Everything happens for a reason

Okej, så igår åkte jag hem till familjen som skulle kunna tänka sig att vara värdfamilj och sov där tills idag..
Allt gick jättebra och jag tror verkligen detta kommer funka.. Dom känns som en väldigt rolig och aktiv/social familj. Dom fyllde i alla papper och ansöknings saker så förhoppningsvis är kan jag flytta ín någon gång till veckan, och det är skönt, inte för att det är något fel på denna familjen dom är superduper snälla och allt men jag vill bara få ordning på allt och slippa gå upp en timme tidigare varje morgon.
Så jag kom dit igårkväll och vi satt och pratade ett tag.. dom ställde frågor, jag ställde frågor osv.. Väldigt avslappnat och behagligt. Sen gick vi ut och åt på The cheescake faktory, samma som min före detta värdfamilj älskar så jag var lite nervös att jag skulle stöta på dom men det gjorde vi inte. Sen kom vi tillbaka och några av tjejernas kompisar kom över och vi kollade på lite gamla dansfilmer och så och sen når dom gick satt jag Marissa och Lauren uppe till typ 1 och bara pratade.
Idag gick vi upp, åt frukost och sen åkte vi och köpte lite saker jag kommer behöva som knäskydd osv när vi ska rulla runt ute på parkeringen på träningar så det var bra och sen kom Louise och hämtade mig och vi åt middag och sen hjälpte hon mig med mitt mette project som jag inte fattade något alls av men nu är det typ halvklart :)
Så det har varit full fart denna helgen och nu känns det lite bättre så det är skönt! Blir nog bra ändå, som sagt.. Everything happens for a reason, det är typ deras motto här i Texas, men det är ju faktiskt sant.. Om jag inte hade blivit Placerad hos min gamla värdfamilj först hade jag ju aldrig träffat alla härliga människor jag har träffat nu.. och inte hittat denna familjen heller, så vi får väl se vad som händer!
Nu ska jag plugga lite till ett mattequiz och sen ska jag SOVA<3
Har fått världens förkylning också.. Perfect timing.. Not! Men men, jag överlever nog det också :) 


 
2 av mina kompisar, Lydia och sen är det lagkaptenen Karly :)

Jag tyckte sminket vi fick var ganska coolt :D
 
woop woop, hollister                                    och en söt vovve :)

Ni är säkert snart trötta på allt tjat om denna dans men det är vad mitt liv består av här borta, Dans och drama.. Så ni får leva med det! Haha

Bye bye people<3

Of to somewhere else...


Jag har inte skrivit på ett tag för att det har varit lite crazy här borta. Jag har nu flyttat från min värdfamilj och bor hos en volontär i Katy.. Vilket är typ 40 min från Sugarland. Jag ska inte gå in på detaljer men kan säga att det helt enkelt inte fungerade med min gamla värdfamilj och det har jag kännt lite på mig från första början. Så just nu har dom ingen värdfamilj åt mig men jag ska åka och hälsa på en familj nu i helgen som har 2 döttrar i mitt danslag på skolan för att dom kanske skulle kunna tänka sig att vara värdfamilj. Dom hade tydligen varit det förut, spännande!
Men just nu är allt ganska upp och ner för att jag packade på typ 10 min så för det första är alla mina saker helt huller om buller.. hälften är i bilen och annat är i resväskor o.s.v. Och jag har inte haft någon tid alls att plugga så skolan går ju lite som den går också men jag får väl försöka fixa det senare om det går. Mycket sömn blir det ju inte heller så jag är helt död.
Dom jag bor med nu är i alla fall Louise och henner dotter Tara och dom är jättesnälla och det finns mer familjekänsla här än vad jag har kännt ända sen jag kom hit.
Igår hade jag min första match med danslaget också så det var superkul! Jag var väl lite överallt och inte alltid i takt kanske men jag hade kul iaf hahha. och skolandan här är ju helt otrolig.
Nu ska vi snart ut och äta så här kommer lite bilder och så får jag skriva mer imorgon eller så!


   

 

 

   

Over and out <3
 
 

Svenska <3

Okej jag börjar med gårdagen för att jag var alldeles för trött för att skriva något igår.
Igår åkte vi till en gata med massa småbutiker.. vilket var intressant men det var mest antika saker så det var inte riktigt min grej. Jag har märkt en till grej som har med storlek att göra också. När du köper glass i sverige och ber om en kula vet ju alla hur lite glass man får...

Detta är en kula i här... Och halva är typ nertryckt i struten, Mer för pengarna! haha
Sen så visade dom ett ställe där dom tydligen hade dom bästa cupcakes ever.. vilket jag smakade på idag och det är sant.. så otroligt goda! Sen så hgände det inte så mkt mer igår
 
Idag har jag varit i Gallerian med Kajsa hela dagen :) (den andra utbytesstudenten) Ni fattar inte hur skönt det var att prata svenska och få vara med någon för mig "normal" person, på något sätt behöver man inte tänka sig så mycket för när man är med andra svenskar.
Så nu har vi ätit bbq och jag ska väl göra lite läxor antar jag.. Kanonkul!
 

Äntligen helg!

Jag förstår inte hur man kan bli så fruktansvärt trött av att gå i skolan... helt sjukt!
Men idag började vi iaf dagen med att åka till wallmart och shoppa loss lite, jag köpte en ENORM vattenflaska som alla har som man tydligen behöver om man ska stå och marchera med bandet i några timmar. Sen så åkte vi till nagelsalongen för en manikyr :) blev faktiskt riktigt bra, jag tog något som heter shellac som är ett speciellt nagellack som gör att det håller mycket längre, lite dyrare men ändå värt! Efter detta begav vi oss till nordströms för att lämna tillbaka min rygsäck som jag aldrig andvänder och efter det så bar det av mot dagens huvudaktivitet.
Vi åkte till ett ställe som heter "spring", det är en liten stad med jättemånga småbutiker. Verkligen en gammal Texas railroad stad, var riktigt mysigt och efter ett tag började det åska och spöregna så vi gick in under ett tak utanför en restaurang där det satt en man som spelade och sjöng gamla countrylåtar. MYS
Men med värme, mycket gång och otrolig trötthet så blir inte dagen så lång så efter det så åkte vi hem igen :)
Imorgon ska vi åka iväg och köpa en skrivare för det har dom ingen så det behövs och sen på måndag är det Labour day vilket betyder INGEN SKOLA <3
 
Här kommer iaf lite bilder från dagen:
 


 


Friterade reeses peanutbutter cups<3 så sjukt gott

Såpbubbelmaskin!
 

 

Over and out<3

GO VIKINGS

Idag var jag på min första fotbollsmatch, det var kul men jag trodde det skulle vara mer folk än det var. Men jag träffade roligt folk och det var kul att få komma ut ur huset och träffa lite kompisar för en gångs skull!
Annars har dagen rullat på som vanligt mina nya lektioner går bra och nu är det en tre dagars helg för att det är Labour day på måndag :) Imorgon ska vi på manikyr och sen så ska vi göra några ärenden på stan..
Och sen nästa vecka börjar träningen med dansen på riktigt! Spännande :D Finns inte så mkt mer att skriva om egentligen.. Har ni någon fråga om något kull så är det bara att kommentera :) haha
här kommer lite bilder från matchen :)
 

Kajsa, Den andra svenska utbytesstudenten på min skola :)


Dolls and the marching band!

Jag har en film också men vet inte hur man lägger upp den, haha men kanske klurar ut det så ni får vänta på den :)
Nattinatti <3
 
RSS 2.0