Boomchickawowow

tjollahopp!!
 
Imorgon är det äntligen fredag!! såå skönt, men inte mycket vila för mig för jag ska upp 5 nästa morgon för att åka bort till Katy (en stad) for att hjälpa till som volontär på en STOOOOR cykeltävling som heter MS150. Som volontär är vårt jobb att hjälpa till att dela ut läkemedel och renså sår om det behövs på olika "rest stops" , ska bli kul! vi åker lördag morgon och kommer hem söndag kväll så denna kvällen kommer jag i princip vara okontaktbar för folk utanför USA (bara så ni vet) :)
Sen sist har jag varit på doll formal.. och jag har haft den sista tävlingen med kören. Det är faktiskt mycket roligare än vad jag trott att sjunga i kör haha! kul att veta att det finns andra saker här i livet än dans!
På tal om dans dock var jag ju på Danslagets Banquett det vill säga "doll formal". I princip kan man säga att det var en mycket formell middag där både nuvarande kaptenen, nästa års kapten håller tal, alla Seniors var också tvugna att ge något som kallas för "will" vilket i princip innebär att man "Pass down" en egenskap eller något man gjort till någon yngre i laget som har samma sak.. Lits svårt att förklara men jag gav iaf bort att jag klippte av mitt långa blonda hår till en tjej som heter Haley som också har långt blondt hår som alla tycker borde klippa av det.
Sen så gich våran danslärare upp och sa vad hon tyckte om om alla Seniors också så hela middagen var lixom om att säga hejdå till alla som lämnar laget.

Som många kanske hört har det ju varit ett antal bombningar i Boston under ett maraton, stackars alla som sprang som kände lättnad när dom äntligen såg mållinjen och plötsligt sprängs en bomb! helt ofattbart! Jätte hemskt och så var det ytteligare en bomb i Västra Texas för några dagar sen som sprängdes.. Men vet dock inte orsaken till den än det kan ha varit en olycka men ändå! Hoppas verkligen allt går som det ska under cykeltävlingen i helgen, men det lär ju vara rejält med övervakning efter detta.
 
här kommer lite bilder!
 
  
 
dagens tips.. Följ regler!
Hejdå!! <3

week of singing!

hejaan hoppsan!
långsam med bloggningen som vanligt men här kommer en liten uppdatering. Denna veckan har varit full med sång för jag är ju som sagt med i skolkören här borta haha, men vi har iaf haft tävlingar och ska ha våran sista denna veckan... sång i kör är tydligen en dold talang jag har enligt våran körledare, visste jag inte men det är väl alltid kul att höra! En talang jag inte har är bollsporter där emot, det visade sig också denna veckan. Lisa+bollar = fail
Annars har jag också haft min födelsedagslunch med några vänner vilket var mysigt och jag hade en sverige tårta som var epic! (finns en bild om ni kollar lite ner på sidan). Annars är det skola som valigt och plugg men det börjar märkas mer och mer på alla Seniors att året snart är över.. Något som kallas senioritis (trött på skolan syndromet) sprids fort här borta haha, men på tal om riktiga sjukdomar har jag lyckats dra på mig någon förkylning av något slag men det ska väl gå över snart får vi hoppas! Prom börjar närma sig och vi har inga direkt planer än.. jag älskar mina kompisars beslutsångest haha men det är ju någon månad kvar. Alla tjejer är dock jätte sura för att våran bal är ju på en fredag och från början trodde folk att vi skulle få gå tidigt för at göra sig iordning men det sa rektorn nej till så vi får se vad som händer. Ikväll ska jag på något som heter Doll Formal vilket är en formell middag med danslaget och allas föräldrar där alla är jätteuppklädda och beter sig som fint folk, vi fick precis ett 40min tal om hur man beter sig som en dam av våran danslärare så vi får se hur detta ska gå! får bli ett inlägg om det senare.
 
 
på väg mot tävlingen med kören och lunch med lydia och crystal
 
 
 
 
 

Annars är det en speciell dag idag för det är pappas födelsedag!!
Han har det ju inte så dumt han heller för han är på surfsemester borta i värmen...
GRATTIS PAPPA saknar dig <3
 
Nu ska jag gör amig iordning!! bye bye

JA MÅ JAG LEVA :D

MY life in a movie:
En riktigt rolig dag har jag haft idag, för det var ju MIN FÖDELSEDAG :) Så för det första har 9 och 10 klassare prov på morgonen denna veckan så vi började 10.30 SKÖNT när man är van att börja 7.30! okej så jag vaknade upp (utan sång som väckte mig :( men men) och det är bara jag och marissa hemma för alla andra har ju redan åkt. Här är det lite "tradition" kan man väll kalla det att man klär upp sig på sin födelsedag så då tänkte jag att då göt jag väll det också. Väldigt bra måste jag sägga för det är lättare att komma ihåg folks födelsedagar när man ser att dom är uppklädda haha. men iaf jag hade en klänning på mig och hoppades att den var lång nog för dresscode (ingen sa något som tur var hade ju inte velat spendera dagen i ISS) Sen gav vi oss av mot Starbucks - GOTT, där vi träffade Alex, Whitney och Natasha :) Och sen mot skolan, hyper från kaffet kan jag ju tillägga. Väl där var alla tvugna att samlas i Cafeterian för att i USA måste dom ha crazy mycket kontroll över sina elever av nån anledning men iaf där träffades jag av många gratulationer och sen när the bell rang gick vi till våra klasser. Jag hade kör där vi inte gjorde ett dugg och jag gjorde inget i min nästa klass heller men det var sen på lunchen det mest spännande hände.. Om ni har sett på amrekanska highschoolfilmer när någon fyller år, ni vet när nån högljudd kille börjar sjunga happy birthday och alla hänger på? Ja men det var ganska precis vad som hände.. Jag sitter precis vid de högljudda pojkarna i cafeterian och det tog inte lång tid innan ryktet om min födelsedag spred sig så innan jag visste ordet av det hade jag en på ett knä framför där jag satt och runt 8 till runt vårat bord som sjunger så högt dom kan! en ganska spännande upplevelse när ALLA i hela cafeterian vänder sig om och stirrar hahha.. Såklart jobbig som jag är blir jag helt röd i hela ansiktet men det är en annan sak. Kul var det iaf! Efter det fick jag ganska många mer grattis hälsningar haha.
Resten av dagen flöt på ganska bra utom våran dans träning till halv 4 som var hemsk för ingen visste något och alla var irriterade på alla. Men sen när jag kom hem så åkte vi på middag till en kinesisk resturang, Jättemumsigt och sen hem och åt tårta! Och så öppnade jag presenter, på kvällen istället för morgonen.. annorlunda! men presenter som presenter hahah :D Jag shoppa lite till mig själv på nelly.com också haha, grattis till mig! men
här kommer lite bilder från dagen!!
 
Skylt utanför skolan där man kan skriva ett meddelande för lite pengar om man vill haha 
 
 
 
 
Dagens outfit :)
 
"Considering your age and all" känns sååå bra hahha, gammel jag
 
Presenter från värdfamiljen!! <3
 
TACK SÅ JÄTTEMYCKET för alla presenter, Farmor, Eva Erik och Oskar, Mormor, Fam Storsveen och såklart min kära familj!! <33
 
 BYE BYE!! :D
 
RSS 2.0