GO VIKINGS, CLASS OF 2013!!

Inte för att jag faktiskt får ta graduation men ändå, haha

Idag hände det mer spännande saker än det gjort sammanlagt genom hela veckan!
Okej, det började med att jag gick upp kl 6 (-.-) och gjorde mig i ordning för att åka mot skolan.. För det första var jag där typ en halvtimme för tidigt, vilker resulterade i att jag fick sitta där ensam med alla ledare (det var många ledare) Alla antingen juniors eller seniors. Men det var ändå lite bra för då fick jag träffa och prata lite med folk som troligtvis kommer bli mina klasskarater. Träffade head cheerleadern också, snacka om allt man förväntar sig! Hon gillade uppmärksamhet om jag säger så. Och cheerleaderna var faktiskt inte så imponerande som jag hade hoppats men jag såg ju bara lite. Men iaf, Det var lite drygt först men när dom delade in oss i mindre grupper blev det bättre. Vi satt och prata och lekte lite lekar i några timmar och sen visade dom runt oss på skolan. När alla var samlade pratade rektorn, Football captain, och alla olika föreningar och grupper. Jag pratade lite med Dullas Dolls som "danslaget" heter och en tjej ska höra av sig till mig om lite tider och så så kanske jag kan prova eller nåt, vi får se! Skulle vara awesome om dom hörde av sig, inte bara för dansen utan man får ju lite "gratis" kompisar då också. Bra sätt att socialisera sig :) Men nu känner jag en senior iaf, bättre än ingen. plus att jag säkert känner igen några och några kanske känner igen mig, förhoppningsvis! Så det känns bättre än innan :)
Efter det var klart så åkte vi till en ganska speciell restaurang, man satt 7 och 7 vid bord som runt en stor spis och kocken stod i mitten och lagade/lekte med maten. Var jättekul och maten var god, satt bredvid en annan 18 åring som tog graduation förra året och skulle till college nu, så det var trevligt sällskap och god mat, kan ju inte bli mkt bättre.
När vi hade ätit åkte vi til en äkta Country butik med alla möjliga Cowboy-boots,-hattar,-skjortor,-skärp osv man kan tänka sig. Och till sist så visste vi inte riktigt var vi skulle göra så vi tog en spontan tripp till Gocart banan och körde lite! Var väldigt små bilar men dom gick ganska fort iaf :D Kuligt!

Något nytt jag märkt idag är att folk är ganska rättfram av sig, speciellt ungdomar! folk är inte rädda för att säga vad dom tycker..
Inte på ett dåligt sätt dock, hittills har alla varit jättesnälla men man blir lite förvånad ibland!
 

Jonglera med knivar och saltkar kan man ju alltid göra!
 
En lök-vulkan/ ett lok :D
 


och nu precis innan vi åkte hem åkte vi förbi ett glass ställe där man fick ta för sig av joghurtglass, sorbet och mjukglass vilka smaker man ville och sen hälla på vilken topping man ville (typ strössel, krossad snickers eller krossade reeses buttercups... Vilket typ är det bästa som finns) Och så betalde man efter vikt :D

over and out! <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0