BUSY BUSY

 
Nedräkningen har börjat!! 2 veckor var det i söndags och nu så har jag faktiskt plockat fram resväskorna och kollat lite hur fasen allt ska gå ner i de 2 STOORA väskorna... Vi får se, det brukar ju lösa sig haha.
 
Det har varit en lång-helg nu eftersom att det var memorial day i måndags så jag har hunnit med förvånansvärt mycket!
I fredags så åkte vi direkt efter skolan till en baseballmatch som våra baseballkillar spelkade och dóm vann (igen) så nu är det bara 1 match till dom måste vinna och sen går dom till STATE, väldigt roligt! Så efter den matchen firade jag lite med baseball laget och sen åkte vi hem till en kompis
I lördags så paddlade jag kajak (var väl igentligen en liten kanot mem same, same) så himla kul att komma ut lite på sjön efter så lång tid!
I söndags så åkte vi till stranden i Galveston och hade det gott! alldeles lagom varmt var det (typ som en varm sommardag i sverige) men vi gick aldrig i vattnet utan vi so´lade bara eftersom vattnet är ganska äckligt och dessutom var det ju alldeles för kallt för dessa texas-bor!
Och sist men inte minst i måndags var jag faktiskt på  zoo :) det var volontären, Louise och henner dotter Tara som ville visa det för mig så jag åkte med dem dit och det var faktiskt riktigt mysigt. Alldeles för varmt i solen men det var kul att se alla djuren. se hade lite fler än vi har hemma i mariebergsskogen om jag säger så haha :)
Nu är det skola som vanligt dock! De 2 sista veckorna nu, en med mest repetition och sen kommer alla slutproven! För er som inte vet så måste man ta ett slutprov i alla ämnen här över allt man gjort under denna terminen, men om man har mindre än 4 dagar borta från skolan och minst ett B i klassen slipper man ta det... och det suger ju lite för mig eftersom jag har A i alla klasser men jag var ju borta 5 dagar för hawaii så jag måste ta dem i alla fall. Men det får gå!
 
Så här kul kan man ha i ett båthus :D
BASEBALL 5e rundan
  
 
Uppochned men nyheterna färdas ända hit!
 
 
 
ZOOOO:)
 
BYEBYE <3
 
 

Baseball!!

Ikväll har jag varit på ännu en baseball match, har några kompisar som spelar. Dom vann så nu har vi gått igenom både område, area, och nu är vi på väg mot state så det är coolt om dom vinner bästa high school laget i texas lixom :) Annars visade jag mitt senior recital odag för klassen och min engelskalärare tyckte det var så bra så hon vill att jag skockar det till henne så att hon kan visa nästa års studenter hur man ska göra för att få A så det va jättekul :) Vet inte om jag skrev det men för ett tag sen kidnappade vi alla senior football killar en morgon och klädde ut dem till tjejer med smink och hela köret och gick ut på frukost innan skolan...
 
jag låg och tänkte lite igårkväll och jag kom och tänka på all mat jag saknar/kommer sakna
 

så mat jag saknar:

  • Köttfärsås
  • hemmagjord lasagne
  • skinksås
  • stuvade makaroner
  • Grovt hembakat bröd!
  • Farmors pannkakor!!
  • Kexchoklad
  • Marabou
  • Hembakade kakor/bakelser

Saker jag kommer sakna (mest godis hahah)

  • Shipley's Donuts
  • hershey's cookies & cream drops
  • Chick fil-a
  • American pancakes with syrup
  • peanutbutter cups!
  • Peanutbutter-jelly sandwich
  • Pizza (american style)

så fruktansvärt onyttigt men ändå!!

nu är det sent så jag ska sova, NATTI <3

HAHA var bara tvungen... va söta vi va en gång i tiden!

PROM, BANQUETS, DINOSOURS AND SO MUCH AWESOMENESS

 
Sorry about the Senior recital video it should work now, just scroll down and you will see it!! :)
 
Okej så som ni säkert har sett på facebook så hade jag min PROM i fredags! Helt ärligt tycker jag nästan att det var lite väl dyrt för det man fick.. Men jag hade absolut kul! det är ovanligt att ha balen på en fredag som vi hade så efter skolan var det bara att skynda sig! så jag åkte till hårsalongen och fick mitt hår uppsatt, det tog en och en halv timme för att  de var en halvtimme försenade så jag var lite stressad om jag säger så. Jag var inte jättenöjd med mitt hår men det såg bättre ut sen när jag hade sminket och allt på! men jag blev klar och sen rusade vi hem och jag sminkade mig själv och satte på klänning och skor och packade allt jag behövde för kvällen och voila! redo.. Sen kom min dejt och nästan hela hans familj över och det känndes nästan som ett sånt där filmögonblick när killen står i hallen och väntar och tjejen kommer ner för trappan i hallen ni vet hahah. vi tog lite kort och är vi var klaraså åkte vi till parken vi trodde vi skulle möta alla andra i vår grupp och ta gruppbilder men efter en lång väntan så fattade vi ju att vi var i fel park så det bar av igen mot nästa! Så vi tog lite grupp bilder och sen satte vi oss i limosinen och åkte mot restaurangen. God mat fick vi och snabbspoling frammåt so satte vi oss i limon igen och åkte till själva balen! Den hölls på ett hotell dät vi gick in i en lobby genom en korridor och ut till ännu en "lobby" där vi checkade in och sen gick man in i en jättestor balsal. Det spelades musik och efter vi varit där i ungefär en halvtimme ropade dom ut prom king and queen, (Var inte jag :( haha) och sen var vi bara där i ungefär en timme till för dom stängde vid 12! efter dansen brukar man antingen åka till ett strandhus eller ett hotell så jag och 8 andra kompesar åkte till ett hotell... var kul!
Det va en sammanfattning av min kväll!!
 
Annars har jag gått i skolan som vanligt, vi hade våran choir sring show och banquet så det var en kör middag och en middag efteråt.. var kul dom delade ut massa roliga priser så jag fick "favorit i min klass" så det va gulligt!
 
2 VECKOR KVAR NU, måste snart börja provpacka!! GAAAHHH galet!
 
Här kommer lite bilder på allt och inget :)
 
Prom:
 
 
 
 
Look at facebook for more pictures! :)
Kör:
 
Baseball :)
 
Dinosaurie chicken nuggets,, ganska coolt ändå!!!
 
                                                  Chocolate chips och jordnötssmör! så onyttigt men underbart gott!! <33
Min hjälpreda!!
 
Keep scrolling for senior recital!!
 
BYEBYE<3
 
 
 

For now, More to come!...

 
Here is my senior recital as promised! Sorry about the accent i was tired lol...
 
För dom som inte vet vad detta är så är det ett project i engelskan där man ska visa på något sätt vad man upplevt under highschool.. berätta om minnen osv. jag har ju bara gått där ett år så är ju lite annorlunda för mig men så här blev det.
Och kära svenskar, ta inte illa upp när jag pratar om hur mycket jag gillar det här, jag älskar er minst lika mycket :)
Bilder och prat om prom osv kommer absolt imorgon, tänkte göra det ikv men detta tog hela eftermiddagen så får bli imorgon!
Bye Bye <3
 
 

1 månad!!

Imorgon är det EXAKT en månad tills jag åker hem ich det känns hur konstigt som helst!
Känns som att jag för inte alls länge sen satt och tänkte att 10 månader.... det kommer ju aldrig ta slut! Men nu är det nära.
Jag vet att det var jättelänge sen jag uppdaterade nu men jag har försökt njuta så mycket av sista tiden som möjligt.. Senaste inlägget skrev jag dagen innan MS150 och det var kanonkul där borta, jag har upptäckt hur interessant jag faktiskt tycker sådant är! Det känns lite motsägelsefullt när ju mer blod och värre skador det är desto roligare/ mer spännande är det. Men tyvärr fick jag inte se något jättefarligt mest bara ömma muskler.
Vad har hänt mer under denna tiden...? JO! Det började åska och regna som tusan här för ett tak sen så taket på bensinstation braka in, strömmen försvann och gatorna blev överflödade med vatten! Vet några av mina kompisar som inte kunde köra hem utan var tvugna att vada med vatten till midjan upp till huset.. alltid spännande!
Vi haar också haft våran sista dansuppvisning någonsin, var mycket både gråt och skratt då men nu är det över och jag har fortfarande inte vant mig vid att gå hem direkt efter skolan som en nomal tonåring.
PROM är nästa stora grej som händer och efter det är det 3 veckor till GRADUATION och sen Bye, Bye America!!
men i alla fall så jag blev frågad till prom igår när jag satt där i Cafeterian. Så jag satt där och pratade med mina kompisar och helt plötsligt sätts en stor tårta ner på bordet framför mig och på tårtan står det "Prom with me!!" så jag vänder mig om och bakom mig står Eric med en blombukett :) var jättegulligt, tycker svenska killar har något att lära sig där! Men klänningen och väskan är klara för länge sen och skorna köpte jag idag så nu är det bara smycken kvar!
 
Idag fyller min kära syster 22 också så GRATTIS till dig :D
saknar dig jättemycket och hoppas du hade en supeerdag <3333333
 
 
 
 
 
  
<33
Min kompis hus
Sjukt gott!! just FYI haha
 
Bye Bye!! <3
 
RSS 2.0