hola, bonjour, hi, goddag

 
Heeeej! Dags att skriva lite kanske :) Denna veckan  har varit bra, ganska lugn vilket var skönt som en omväxling. hade en match i fredags som vi vann, vårt fotbollslag är jättebra i år. sen var det ju meningen att vi skulle gå till ett haunted house igår men det blev inte så.. vilket var tur jag hade ju svmmat helt seriöst. Vad jag hörde om stället vi skulle till så var det mitt ute i skogen och man fick gå själva och folk jagade en med motorsågar.. så ja.
Men vi gjorde lite andra saker istället så det var mysigt.
Min värdpappa håller på att starta en kak-fabrik så dom håller på att bygga den nu, och vi var och kollade på den idag den är gigantisk.. men det var kull att se :) annars har det varit en superslapp dag, har kollat på två filmer och inget mer.. bland annat I am number four (SNYGG). Ska väll snart äta antar jag, så livet flyter på här borta. Hoppas inte nästa vecka blir för jobbig bara för vi har en match på torsdag och sen så har vi tävling på lördag så det kommer bli mkt träning.. vilket betyder lite tid för läxor vilket betyder lite sömn haha.

Någon som vill bli jagad av honom mitt i natten i skogen? Inte jag iaf!

bye people<3

deep thoughts..

"How do you know what is a dream if you never accomplished one. How do you know what is an adventure if you never took part in one. How do you know what is anguish if you never said goodbye to your family and friends with your eyes full of tears. How do you know what is being desperate, if you never arrived in a place alone and could not understand what everybody was meaning. How do you know what is diversity if you never lived under the same roof with people from all over the world? How do you know what is tolerance, if you never had to get used to something different even if you didn’t like it. How do you know what is autonomy, if you never had the chance to decide something by yourself? How do you know what it means to grow up, if you never stopped being a child to start a new course? How do you know what is to be helpless, if you never wanted to hug someone and had a computer screen to prevent you from doing it. How do you know what is distance, if you never, looking at a map, said “ I am so far away”. How do you know what is a language, if you never had to learn one to make friends. How do you know what is patriotism, if you never shouted “ I love my country” holding a flag in your hands. How do you know what is the true reality, if you never had the chance to see a lot of them to make one. How do you know what is an opportunity, if you never caught one. How do you know what is pride, if you never experienced it for yourself at realizing how much you have accomplished. How do you know what is to seize the day, if you never saw the time running so fast. How do you know what is a friend, if the circumstances never showed you the true ones. How do you know what is a family, if you never had one that supported you unconditionally . How do you know what are borders, if you never crossed yours , to see what there was on the other side. How do you know what is imagination, if you never thought about the moment when you would go back home. How do you know the world, if you have never been an exchange student?"
 
Jag saknar er där hemma men kommer aldrig ångra mitt beslut att vara här, så mycket kunskap trodde jag aldrig att jag skulle få ta del av och jag är väldigt tacksam.

Jag saknar snöööö! Och jag vet, episk mössa ;)

Bara amerikanska tjejer kan lyckas med så mkt drama!

heeeej folk!
Jag har haft en bra vecka, går lite upp och ner varje dag förstås.. är sjukt svårt att vara så översocial (som man behöver vara här borta) när man är jättetrött. Men lösningen på det heter.. KAFFE!
Dåligt för magen men du vaknar för dagen! (hehe)
Son rubriken beskriver så handlar ju allt just nu om Drama här borta.. herre min jesus vad folk pratar om varandra bakom ryggar! helt sjukt.. Killar är så mycket mindre komplicerade att umgås med haha. Men om man umgås för mycket med killar så är man ju slampa så man får vara lite på sin vakt. Rykten och sånt sprids fort och det ända man kan göra är att försöka hålla en låg profil.. Alla är ju såklart inte så och det finns helt underbart folk också men triangeldraman = Catfight..
Min familj är fortfarande super och vi har haft en till marching contest och football game (lördag)
 
http://www.youtube.com/watch?v=r5hzXX-AV84&sns=em (för dom som vill se :P )

Fick två paket hemifrån också me GODIS<3 och tidningar och massa kuligt från min kära familj, och ett brev från mammi :) TACK!
Så smutsig blir man efter en träning ute på parkeringen.. myyyys
Amerikaner...
<3<3<3
Over and out <3

Life as it's supposed to be!

Vi gick aldrig til själva dansen i lördags, för att det var tydligen inte värt det att betala för att gå in.. Inte så många där. Så vi gick på middag och sen så hade vi inte så mycket att göra så vii åkte runt ett tag... Var lite drygt först men sen gick vi på bio, Taken 2... Den var helt okej, men det var allt som allt en mysig kväll iaf!
Igår kväll (måndag) hade vi en "marching contest" vilket innebär att vi uppträder med precis samma sak som om det vore fotbollsmatch fast vi blir bedömda av domare... Vi fick inte höra vad dommarna sa men  det är ju meningen att vi ska vara typ bäst inom vårt område och det ända coacherna sa till oss var att vi hade mycket att jobba på.. inte  perfekt kanske med andra ord!
Annars rullar det på som vanligt här borta.. trivs bra i min familj och har ett otroligt fulspäckat schema. Det ända man skulle kunna önska sig var kanske lite mer sömn.. haha.
Förkylning har jag fått igen också, inte bra!
Bjöd på Djungelvrål i skolan idag, inte jätteuppskattat! hahha, men hittade faktilskt 2 som gillade det!!
Jag ska bjuda på lite choklad och också så dom inte tror att allt svenskt godis är hemskt...
Folk börjar redan förbereda för halloween här också.. hela vårat hus är pyntat med massa saker. Eftersom jag hatar skräckfilmer så är ju inte halloween min favorithögtid men folk kommer säkert dra med mig till något haunted house, eller spökskog eller nåt sånt..Kommer vara livrädd!! Har sett lite av decorationerna dom säljer lite här och där.. Omg, dom går verkligen in för det och det ser riktigt äkta ut... men det är ett senare problem! haha

Homecoming!
Blek? jajamensan! fast dom är faktiskt alla mexicaner, från indien eller Arab så det är faktiskt derför det är så stor kontrast!
 
Det är meningen att det ska se kinesiskt ut.. (?) Alien eller Superhjälte tycker jag mer...

Over and out <3

It's Friday, Friday

Heeeeeej :)
Denna veckan har varit bättre än vanligt, troligtvis pga av att det är homecoming! I dag hade vi vårat Homecoming game och imorgon är det skoladansen. Så imorgon ska jag sova lääänge och sen ska vi göra oss iordning. Sen så brukar man tydligen ta kort med gruppen man går med och gå och äta någon stans och sen går man till själva dansen om man vill. Alla går inte för att en del tycker det är lite akward på grund av sättet folk dansar på. Ni som har hört talas om grinding fattar nog.
Jag är verkligen jätte upptagen här borta så jag är ledsen att jag inte kan uppdatera så ofta men jag updaterar iaf MINST 1 gång i veckan.
Allt går bra med min nya familj och jag trivs :) så det är skönt! Men jag är ju inte den mest framåt personen i världen hela tiden så jag försöker bli lite mer social, haha.

Sååå, Homecoming game...
VI VANN BTW, 22-0 haha. Allt började med pre game där som annonserade Homecoming king and queen och sweethearts. Så vi stod där på planen i typ 45 min, helt stilla, Och sen började matchen :) riktigt brutal match faktiskt trodde dom skulle bryta sönder varandra. Sen var det halftime och vi upträdde som vanligt, helt okej :)

Pratade med Hannizzz för några dagar sen också, Saknar dig söt! Hanna är utbytesstudent i Iowa :) (http://hannamerica.blogg.se/)
 
Hanna och hennes läskiga värdbror med konstig mask.. hah
 
såå sööt..
 
 
Me and my awesome friend Lydia <3                och ja... sällskapet jag måste stå ut med vid lunch varje dag ;)
 
Kan få en letterman också :D:D trodde inte jag skulle kunna köpa en men yay :)
 Over and out<3

Hur förklarar man ordet lagom?!

heeeej :)
Både igår och idag var vi och kollade efter Homecoming saker.. Så igår hittade jag både klänning och skor, och nu på kvällen har jag och Kajsa målat massa sverigesaker på vita t-shirtar till twin-day.. awesome!
Imorgon ska jag troligtvis vara bat-woman bara för att jag är så sjukt cool men det är lite läskigt för jag har ingen aning om hur seriösa folk är, man vill ju inte vara helt udda lixom! men annars har det inte hänt så mycket.. har skypeat med lite folk från hemma vilket alltid är mysigt! Men det får en ju att inse hur bra man hade det innan man åkte.. men, men, life goes on!
Nu ska jag sova lite efter allt pluggande så vi hörs.
true love<3
 
riktiga mästervärk...
 
Lauren har tydligen bestämt sig för att vara   
en vattenmelon på character day.. hhmm

Over and out!<3
 
RSS 2.0