MERRY CHRISTMAS

God Jul och gott nytt år!!
Nu bär det av mot Florida om ca 20 min så det blir ett kort inlägg nu!
Igår så firade vi lite och öppnade massa presenter.. Blev förvånad över hur många som var till mig!
Tack släkten för alla fina presenter från sverige, jättefina och praktiska saker <3
Det kommer bilder och mera om en vecka!! För NU BÄR DET AV!!
HEJDÅ!!
 
 
 
 

22 December!

sammanfattning av denna vecka... För många prov och för lite sömn!
men nu är alla prov över och nu är det loooooov<3 har varit så sjukt skoltrött de sista veckorna.
Nu har jag har äntligen fått min letterman!!!!! fick den igår så nu är jag en äkta amerikansk tonåring (:
annars är det lika lite snö som vanligt här borta, jag går fortfarande omkring i tunn tröja och jeans hela dagarna och kan inte fatta att om 2 dagar är det jul. Handlade klart de sista julklapparna idag, haha sista-minuten börjar bli mitt mellannamn här borta. slog in paketen också! men jag vaknade vid 1 idag så har inte hunnit med så mycket mer förutom att äta middag med familjen. Så förövrigt världens tjockaste hund idag också, det var helt otroligt.. såg helt seriöst ut som en flodhäst med tax-ben. Men det är ju texas så vad väntar man sig haha.
På tisdag åker vi till FLORIDA!! det ska bli jättekul så jag är sjukt taggad
 
Jag funderar på att klippa av mig håret också så om ni har några åsikter får ni gärna kommentera :)
 
  
 
 
Over and out! <3

R.I.P

Det är hemskt vad människor kan få för sig, att gå in på ett dagis och skjuta 20 små barn.. helt ofattbart
Jag pratar förstås om det som hände i conneticut, Det finns så mycket här som är så otroligt främmande..  man förstår vilken säker och skyddad uppväxt man har haft egentligen. Jag har lixom kompisar här som har pistoler i bilen, och det anses helt normalt "den är ju till för självförsvar".
Fick ganska nyss höra om en annan helt sjuk sak. Det finns en ny drog som kallas "bath salt" dom tror inte att det riktigt badsalt men att det kallas så iaf. Vad jag har hört från flera olika källor så var det en man som tog detta och gick ut på gatan till en bekant, hans ögon beskrevs som svarta och han började ÄTA upp den bekantes ansikte. Tog maniskt flera tuggor och polisen var tvugna att skjuta honom flera gånger innan han slutade. Offret fördes till sjukhus och jag tror att han överlevde. Vad händer lixom ?!
 
Över till lite roligare saker, eller ja.. roliga vet jag väll inte men. Denna kommande veckan är sista veckan i skolan!! fattar fortfarande inte att det snart är jul... Men detta betyder ju då TERMINSPROV, alltså prov över allt du har lärt dig under terminen vilket inte är så jättekuligt men det är ju bara en vecka och torsdag-fredag slutar jag kl 11 :D
 
I helgen har jag varit med jenny(svensk) och martine (norsk) båda från YFU, det var riktigt mysigt. på fredagen gick vi ut och firade martines födelsedag och på lördagen var vi först till ikea och handlade massa svensk mat och sen så åkte vi med till deras kyrka (spännande upplevelse om man säger så) och sen åkte vi hem till jenny och lagade svenskt julbord med all mat som vi köpt :)
 
Det var ingen vanlig kyka dom gick till utan tänk som en skolaula där prästen står på scenen och ropar ut i en mikrofon och folket där skriker, "oh yes" "you're right father" "amen!" under hela gudsstjänsten.. det var häftigt att se att man kan tro på något så starkt att man står med händerna upp mot himmelen och skakar och gråter av tro. Har aldrig sett något sådant tidigare!
Nu är det 4e advent!!! Har varit här i snart 5 månader.. helt sinnes!
 
I torsdags var det en speciell dag också.. inte bara Lucia utan mammi fyllde år också!!
GRATTIS MAMMA, saknar dig'
 
 
 
 
 
   
 Sååååå gott!!
  
Godnatt på er!! <3

2 veckor..

Så nu är det ännu en högtid man firar, haunukkah! Det är en judisk högtid man firar istället för jul. Så igår fick vi haunukka/jul presenter och jag fick en Ipod?! sjukt snällt av dom!
Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag har varit i skolan, Det är nu bara 2 veckor kvar och nästa vecka börjar alla Semester exams.. alltså slutprov för terminen på allt du lärt dig i alla ämnen. Fett jobbigt men det ska nog gå bra. Det börjar bli lite kallt nu faktiskt.. nästan dax för jacka här borta! äntligen
På Yfu lägret i våras skrev vi ett brev till oss själva som dom skulle skicka runt jultiden och det fick jag idag! ska bli jättespännande att läsa för jag kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev haha så vi får se om det är som jag förväntde mig att det skulle vara.
Jag försökte boka flygresa till Hawaii idag också.. gick inte jättebra så jag ska försöka imorgon igen, Superduper taggad på den resan! Och jag längtar till jullooooooooov också nu.


Nu ska jag kolla på julkalendern haha

 
Isn't she a beauty haha

Hejdååååååååå :)

God Jul.. !?

 
hej alla hängivna läsare..
Blir bara sämre och sämre på att skriva inlägg men nu tänkte jag att NU ska jag börja igen haha, vi får se hur det går.
Så sist jag skrev tror jag var thanksgiving vilket är SUPER länge sen så jag får väl försöka ta ikapp lite.. om jag kommer ihåg.

-Jag har varit på starbucks några gånger och pluggat med kompisar (är lixom the place to be here hah)
-Vi har haft en Band and Doll Night
-Marissa har fyllt år
-Jag har skickat paket hem (idag)
-Skola som vanligt...
-Vi ska till Florida över jul/nyår :D
-Håller på att göra ett danssolo som jag ska tävla med i januari (resulterar i lite blåmärken och något gick väldigt fel i axeln så nu gör den ONT)
-Har klippt håret, bara topparna men ändå
-Har åkt skriskor i Gallerian med YFU
-Har kollat på julkalendern! :D
-Och så ska jag till HAWAII i februari också om jag inte redans sagt det!!!!!! YEEY
Det är väl ungefär det som hänt
Det sägs ju att bilder säger mer än 1000 ord så här kommer några :D

   
                                                               Jag älskar Morgan's hår.. är jättecoolt 
Band and doll night, detta (på bilden) är en sketch där Danslaget gör narr av bandet i princip
 
Marissa är helt OBSESSED med ariel så detta är hennes tårta
Min present, plus en tallrick med Ariel på
 
 
 
 

MUMS!!

Det är helt sjukt vad fort tiden går här borta, poff så blev 10 månader 6?!
Det är lixom jul nu snart. Och alla skickar så mysiga vintriga bilder hemifrån med snö och mössor och vantar, och här kan man lixom gå runt i t-shirt.. vart är julkänslan???
Saknar faktiskt Dansen mer än vad jag trodde jag skulle göra, med nötknäpparen och hela köret<3
Men jag ska verkligen inte klaga, jag har det jättebra här borta och har nog allt bllivit llite amerkianiserad ändå haha. Har sagt det förut men om det är någon som funderar på att åka som utbytesstudent GÖR DET, fett värt det :)
pusssss<3
 
 
 
RSS 2.0