bbq with my family :)

tjaaaa!
Idag så hade jag min "hejdå lunch" med släkten, var jättemysigt och jag fick jättefina och praktiska presenter att ha med! Det hade jag inte väntat mig så det var en rolig överraskning. Tillslut kom det ounvikliga hejdå sägandet, och jag kommer sakna allihop... fast er vet jag ändå att ni finns kvar när jag kommer tillbaka, så lätt blir ni inte av med mig! När alla åkt hem gick jag och mamma upp och började packa alla saker, jag tänkte ju att det var lugnt... jag hade ju till och med provpackat och allt! Så vi packade på och mamma skrev ner allt så jag vet vad jag har, och så skulle vi väga... 25 kg?! Hur gick det till, kände jag? och då hade jag ändå packat handbagaget fullt.. Men det var bara att börja pussla! Så nu slutade det med att jag har mycket kläder och jättemkt smycken på mig, och handbagaget är smockfullt hahah, men det gick! 22,6 kg blev det tillslut, hoppas bara vår våg är lika som vågen på flygplatsen!
Senare på kvällen var jag ute och gick med min underbara vän josse, var jättekul för vi hade inte setts på ett tag och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Så skönt med folk man bara kan prata på med<3

Kanske ska gå och lägga mig innan 1 ikväll för en gångs skull, kan vara skönt!
Bilder comes here... ;)

<3
 
 
 
Mästerkockarna Andreas och pappa 
 

Sara (min syster) hade gjort en jättefin skylt :)

Mina presenter bestod utav en berlock till mitt armband, en dagbok att skriva i, dollar, lyckohälsningar och en otroligt fin bok av min familj som ni ser på bilden! Helt perfekt med massamassa bilder, 20 sidor lika fulla med bilder som dom ni ser! TACK så jättemycket för alla presenter!


Mysig promenad med en mysig tjej i en mysig skog! Älskar dig<3
 
hejdåååå!

hejdå, hejdå, hejdå

känns som att det är allt jag säger nu för tiden... I morse när jag precis hade vaknat kom Hanna förbi med hennes mamma, Hanna är min kompis som också ska vara utbytesstudent i USA (hannamerica.blogg.se) dom skulle iväg och köpa resväska och ville kolla läget med oss lite. Sen glömde jag bort tiden och därför blev det lite stressigt eftersom jag skulle spendera förmiddagen med en av mina bästa kompisar Emma. Fast stressigt är ju definitionen på mitt liv just nu! Jag och Emmsi åt mat och kladdkaka (fett god!) och sen hjälpte jag henne packa lite eftersom hon åker till kusten och lämnar mig här, *snyft! Idag var alltså sista gången jag träffade henne och senare på dagen kom stunden som ingen gilllar... dags för dagens första hejdå, och vad säger man till någon man vanligtvis träffar typ varje dag när man inte ska ses på ett år igen? Hejdå?
Men måste ju säga att det börjar bli standard, om man någonsin blir van att säga hejdå till folk är jag ju det nu iaf!  På vägen hem från Emma stannade jag och pappa och kopierade lite papper som jag behöver ha med, lite flygbiljetter och försäkringspapper och annat... bland annat en del pianonoter om man skulle få för sig att spela lite där borta :) När jag kom hem sen bakade jag och min kära mor lite kakor  inför morgondagen när vi ska ha en liten "Hejdå lunch" för släkten (ännu fler hejdå...) och senare på kvällen kom Fredrika. Eftersom hon också åker iväg var det sista gången jag träffade henne också! Detta resulterade såklart i ännu ett HEJDÅ.. 
Jag brukar trösta mig själv med att det bara är ett år, vi syns ju snart igen! Tror nästan det blir ännu värre när jag ska säga hejdå till mina amerikanska kompisar (om jag får några, hehe). Men det är ett senare problem så det tar jag då! 
Alltså kortfattat en JÄTTEmysig men sorglig dag...
Här kommer lite bilder :)



 
 
 
 
 
 
 Jag älskar dig Supermegamkt min älskipälskirälskifläski tjej ;) och kommer sakna dig så otroligt mkt men som sagt ses vi snari igen och jag kommer ringa dig på flygplatsen...  Puss på dig<3


konstig tjej och jättegoda kakor passar bra ihop ;)


 
En till tjej jag kommer sakna jättemkt! Älskar dig och det vet du! <33

Blev JÄTTEmånga bilder men det är ju kul.. haha. Men nu ska jag iaf sova lite så jag orkar med alla hejdå imorgon.
Puss<3

5 Days...

heeeej!
Just nu sitter jag och kollar på OS invigningen, fett coolt!
Idag har jag köpt en resväska som jag ska ha som handbagage, matchar min stora såklart ;) sen var jag ute och seglade med mina föräldrar, fast det är ju lite svårt när det inte blåser... så halvvägs tillbaka stod det heeeelt still. Det är då det är tur att man har motor!
Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag åker... Sinnessjukt, men är faktiskt inte helt panikslagen! Antar att jag inte riktigt fattat det än. Kommer väl när jag sitter helt ensam på flygplatsen och bara väntar :S Jaja, det blir säkert bra! Jag har i alla fall läst igenom nästan hela min "Handbok för studenter" så det känns bra! Slutade med att jag somnade i solen när jag läste så hann inte riktigt igenom hela... hehe. Skönt var det iaf! ÄLSKAR vädret, och det bästa är att jag kommer få nästan ett helt år med sånt väder :D (utom några månader). Har hittat en sida på nätet där det finns massa info om Sverige också, fett bra! Eftersom som sagt är jag förvånansvärt okunnig om mitt kära land.
Nu ska jag återgå till OS :)

XOXO Gossipgirl...

 
Ser bra ut enligt mig! Fett varmt och inte jättemkt sol = jag kommer inte bränna mig :D haha

8 dagar kvar!!

Bonjour mes amis!
Har precia kollat igenom ALLA papper jag någinsin fått från YFU (min utbytes organisation) och det är många kan jag säga! Det visade sig att det fanns lite saker kvar att göra så det var väldigt bra att jag gjorde det, heheh... Jag ska försöka läsa igenom det mesta av den stora "Student handbook" jag fått, för att dom säger ju att det blir bättre ju mer påläst man är så... Jag har också kommit fram till att jag vet alldeles för lite om Sverige (!) så jag får väl läsa på lite om olika saker :)
Annars har jag varit på släktkalas hela dagen, min pappas kusin fyllde 50. Så det var mysigt med mat och lite vattenskidor och sånt!
Just nu känns det ganska bra med allt som har med USA att göra, det är jättemånga som frågar om jag har fått resfeber än och mitt svar är samma varje gång... Det kommer och går! Vissa dagar eller rent av timmar är det jättelugnt och andra har jag typ panik, men typ alla säger ju att det är normalt så vi säger att det är det iaf, haha.
Jaja.. nu ska jag googla lite om sverige och texas, och sen ska jag väl sova. Fatta vad mycket tid man skulle få över om man slapp sova!  
PUSS!
 

Papper, papper och mera papper...

 

heeej

Hej på er!
Idag har jag inte gjort jättemkt, vaknade hos Kristina som hade födelsedags-maskerad igår.. hon fyllde 18 så GRATTIS till stora tjejen!! Det var jättekul, men har varit lite halvseg hela dagen. Sen åkte jag hem till Emma vid typ 4 och spenderade resten av dagen med henne, Fredrika, Lovisa och Therese! Myyyyyyyys :) Men det var sista gången jag träffade både Kristina, Therese och Lovisa innan jag åker! :( sorgligt! men man får tänka på att vi ses ju om ett år igen, och jag kommer INTE glömma bort er om ni trodde det!
Nu ska jag försöka planera en liten "Hejdå middag" som jag tänkte ha nu innan jag åker så jag kan säga hejdå till alla ordentligt...

Bye bye <3

             

Maskerad...
Jag är ariel om ni inte ser det!                                                        Gofika ;)
 
Bild på oss från skolavslutningen<33

Härlig dag!

Tjena! Nu när det börjar närma sig försöker jag spendera så mycket tid som möjligt med med mina kära vänner och familj för jag kommer sakna alla så otroligt mycket! Först var jag ute och seglade med några kompisar vilket var väldigt härligt, fast det blev lite kallt då och då när solen försvann måste jag säga... Dum som jag är sätter jag på mig shorts, inte bara för att det blev kallt utan om jag varit lite smart så hade jag tänkt på hur lätt jag blir solbränd och iaf smörjt in mig med lite solkräm... Men men,lite färg är ju aldrig fel att få! synd att det gör så ont på efterhand bara... heh. Efter detta åkte jag hem och provpackade lite som jag skrev om förut, för att sedan åka vidare hem till en kompis pojkvän för att ha en mysig grillkväll tillsammans med mina fina tjejor! Jättegott och jättemysigt var det!
Tack alla som var med för en minst sagt härlig dag!

 


segla :D


min sötis<3


gammal bild... luv u guys<3

 

packapackapacka...

Heeej! Jag ska ju då som sagt bo i Texas... I något som heter "Sugar land". Gulligt namn haha. Det  ligger väldigt nära Huston och det är tydligen gångavstånd till typ allt från mitt hus vilket är Nice! Min värdfamilj består av paret Schickman och jag kommer gå på John foster dulles high school som är en STOR skola... Läskigt! Längtar inte till första skoldagen just nu om man säger så!!
Förut idag provade jag att packa lite för att se hur mycket som fick plats i väskan och hur mycket det vägde och så, det är jättesvårt att försöka tänka ut vad man ska ha med sig ska jag säga er!! Men när jag väl hade gått igenom hela garderoben och alla smycken och sånt la jag ner det i väskan och hoppades på det bästa... Jag kan ju säga att jag var ganska duktig för min väska vägde typ 22kg och maxvikt är 23kg, kanon! Och då kan jag ju ändå lägga ner en del i handbagaget om det skulle behövas :)  Något som är väldigt skönt är att åka till ett ställe där det är väldigt varmt... tunna kläder tar mindre plats. Medeltemperaturen under sommaren ligger runt 35 grader och under  vintern är det inte vanlig att det understiger 10 gradet vad jag har läst och hört.  Sen är det dator och sånt som ska med också men det fixar sig nog! Så det är skönt, nu känns det som att jag har lite bättre koll i alla fall... allt händer så fort!
Ttyl! pussss
File:Sugarland Town Square.jpg    

Here we gooo!!

Hej allihopa!
Jag heter Lisa och är 18 år. Jag ska spendera ett år som utbytesstudent i Texas(!) och eftersom många tjatat på mig tänkte jag skapa den här bloggen så att ni kan få läsa om hur mitt liv ser ut och jag har det där borta :)
Jag har fått min värdfamilj, fick den väldigt tidigt faktiskt (redan i februari) så har kunnat lära känna dom ganska bra, vilket är väääldigt skönt. Min värdmamma är jättesnäll och sjukt taggad haha! Jag åker den 2 augusti och jag flyger helt själv!! vilket jag tycker är läskigt iaf... Och det är om exakt 2 veckor från idag(!!!!!) FETT snart och är megataggad!
Men jag ska iaf försöka uppdatera så ofta jag kan, får se hur det går!

 

Adios! <3

             

RSS 2.0